Sitede ki çokta iy değil free bir hile için iyide onun dışında çokta şey değilsitedeki beles varken neden parali aliyorsun zaten hile kullaniyorsan her türlü ban yiyorsun ama onemli olan legit oynaman legit oynarsan ban yemezsin ama rage falan oynarsan dikkat cekersen o zaman ban yersin her hiledede bu algoritma var
hilenin driver detect ise bu algoritma asla geçerli olamazsitedeki beles varken neden parali aliyorsun zaten hile kullaniyorsan her türlü ban yiyorsun ama onemli olan legit oynaman legit oynarsan ban yemezsin ama rage falan oynarsan dikkat cekersen o zaman ban yersin her hiledede bu algoritma var
canimin ici ben kac senedir bu sitedeyim ilk acildigindan beri burdayim bu hilelerden acemi iken yedim ve algoritmalar hep aynı ve halada kullaniyorumhilenin driver detect ise bu algoritma asla geçerli olamaz
nasil iyi degil cok iyi olmasada en azindan adam vurabiliyormusun vurabiliyorsun ben betadan beri oynadigimdan tw ten key düsürdügümden beri oyun okumam gayet iyi aim iyi sadece adamlar arkaladigi icin hile ile oynuyorum ve onun dısında legit oynadigim icin de hala daha ban yemedim .Sitede ki çokta iy değil free bir hile için iyide onun dışında çokta şey değil
Hocam sizde biraz daha dikatli olmalıymışsınız Vanguard off falan yani yine de geçmiş olsun tecrübe olmuş oldu
İyi bir hile değil ama free herkese açık bir yerde yayınlanıyor yani daha fazlası da beklenemezdi hala ud tutulduğu sürece bir problemi yokcanimin ici ben kac senedir bu sitedeyim ilk acildigindan beri burdayim bu hilelerden acemi iken yedim ve algoritmalar hep aynı ve halada kullaniyorum
nasil iyi degil cok iyi olmasada en azindan adam vurabiliyormusun vurabiliyorsun ben betadan beri oynadigimdan tw ten key düsürdügümden beri oyun okumam gayet iyi aim iyi sadece adamlar arkaladigi icin hile ile oynuyorum ve onun dısında legit oynadigim icin de hala daha ban yemedim .
algoritma hep aynı falan değil hile detect ise belli etsende etmesende ban yersincanimin ici ben kac senedir bu sitedeyim ilk acildigindan beri burdayim bu hilelerden acemi iken yedim ve algoritmalar hep aynı ve halada kullaniyorum
nasil iyi degil cok iyi olmasada en azindan adam vurabiliyormusun vurabiliyorsun ben betadan beri oynadigimdan tw ten key düsürdügümden beri oyun okumam gayet iyi aim iyi sadece adamlar arkaladigi icin hile ile oynuyorum ve onun dısında legit oynadigim icin de hala daha ban yemedim .
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?