Betamodz dolandırıcı!

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
Donator
Ödüller
7
7 HİZMET YILI
Hanımlar beyler bugün valorant hack arıyordum. Açıkçası paralı olsun fazla derdi olmasın diyordum. Sonra karşıma betamodz.com çıktı. Wordpress site yapmış kendine. Ben siteyi başarılı buldum. Dedim bu hack alınır. Almadan önce baya konuştuk destek oluyor. Neyse aldım. Konuşma devam ediyor. Oyuna girdim. Sonra bir baktım oyunda tık yok. Hile çalışmıyor. Dedim ki çalışmıyor. Baktım cevap yok. Biraz üsteledim halen cevap yok. Aha dedim dolandırıldık. Tamm 800 lira. Neyse ki bankaya şikayet ettim banka iade talebi açtı. şimdi de savcılığa gideceğim. 800 lira için değer mi değmez ama bunun gibiler ortalıkta dolaşmasın istiyorum.

gÖRSELLER;

Bağlantıları görmek için lütfen Giriş Yap

Ekli dosyalar

• Ekran görüntüsü 2024-03-01 113755.png
    Ekran görüntüsü 2024-03-01 113755.png
    39.5 KB · Görüntüleme: 196
  • Ekran görüntüsü 2024-03-01 113832.png
    Ekran görüntüsü 2024-03-01 113832.png
    34.4 KB · Görüntüleme: 184
  • WhatsApp Image 2024-03-01 at 12.25.07.jpeg
    WhatsApp Image 2024-03-01 at 12.25.07.jpeg
    50.7 KB · Görüntüleme: 188
Son düzenleme:
Süper Üye
Ödüller
8
8 HİZMET YILI
Siteyi başarılı bulmak yerine Vanguard OFF diye bir şeyin olmayacağını düşünebiliyor olmalıydınız. Geçmiş olsun.

Ultra Üye
Ödüller
11
Sosyal
9 HİZMET YILI
sitedeki beles varken neden parali aliyorsun zaten hile kullaniyorsan her türlü ban yiyorsun ama onemli olan legit oynaman legit oynarsan ban yemezsin ama rage falan oynarsan dikkat cekersen o zaman ban yersin her hiledede bu algoritma var

Onaylı Üye
Ödüller
1
2 HİZMET YILI
alışverişin kuralı bu zaten, review'ler olmadan hiçbir yerden bir şey almayın

Seçkin Üye
Ödüller
7
9 HİZMET YILI
bir hile satın alıp satıcıya da sizi şikayet edeceğim vergi vermiyorsunuz demeniz komikmiş hocam, geçmiş olsun

Seçkin Üye
Ödüller
3
Sosyal
4 HİZMET YILI
sitedeki beles varken neden parali aliyorsun zaten hile kullaniyorsan her türlü ban yiyorsun ama onemli olan legit oynaman legit oynarsan ban yemezsin ama rage falan oynarsan dikkat cekersen o zaman ban yersin her hiledede bu algoritma var
Sitede ki çokta iy değil free bir hile için iyide onun dışında çokta şey değil

Hocam sizde biraz daha dikatli olmalıymışsınız Vanguard off falan yani yine de geçmiş olsun tecrübe olmuş oldu

Süper Üye
Ödüller
2
2 HİZMET YILI
vanguard off :D geçmiş olsun

Seçkin Üye
Sosyal
2 HİZMET YILI
hilenin driver detect ise bu algoritma asla geçerli olamaz

Onaylı Üye
2 HİZMET YILI
Paranı geri alman çok zor. Mahkeme sürecine kadar gider. Havaleyi kendi isteğinle yapmışsın ve açıklamaya borç vs. yazmamışsın.

Uzman Üye
Ödüller
9
9 HİZMET YILI
tamda almayı dusunuyordm ordan ne guzel konu :D

Ultra Üye
Ödüller
11
Sosyal
9 HİZMET YILI
hilenin driver detect ise bu algoritma asla geçerli olamaz
canimin ici ben kac senedir bu sitedeyim ilk acildigindan beri burdayim bu hilelerden acemi iken yedim ve algoritmalar hep aynı ve halada kullaniyorum

Sitede ki çokta iy değil free bir hile için iyide onun dışında çokta şey değil

Hocam sizde biraz daha dikatli olmalıymışsınız Vanguard off falan yani yine de geçmiş olsun tecrübe olmuş oldu
nasil iyi degil cok iyi olmasada en azindan adam vurabiliyormusun vurabiliyorsun ben betadan beri oynadigimdan tw ten key düsürdügümden beri oyun okumam gayet iyi aim iyi sadece adamlar arkaladigi icin hile ile oynuyorum ve onun dısında legit oynadigim icin de hala daha ban yemedim .

Seçkin Üye
Ödüller
3
Sosyal
4 HİZMET YILI
canimin ici ben kac senedir bu sitedeyim ilk acildigindan beri burdayim bu hilelerden acemi iken yedim ve algoritmalar hep aynı ve halada kullaniyorum

nasil iyi degil cok iyi olmasada en azindan adam vurabiliyormusun vurabiliyorsun ben betadan beri oynadigimdan tw ten key düsürdügümden beri oyun okumam gayet iyi aim iyi sadece adamlar arkaladigi icin hile ile oynuyorum ve onun dısında legit oynadigim icin de hala daha ban yemedim .
İyi bir hile değil ama free herkese açık bir yerde yayınlanıyor yani daha fazlası da beklenemezdi hala ud tutulduğu sürece bir problemi yok

Seçkin Üye
Sosyal
2 HİZMET YILI

algoritma hep aynı falan değil hile detect ise belli etsende etmesende ban yersin

Donator
Ödüller
7
7 HİZMET YILI
Beyler adamı savcılığa verdim ben ihbar olarak sikayeti aldılar adamın ifadesi alındıktan sonra parayı neden aldığını açıklayacak. Ben dekont açıklamasına site adı ve sipariş numarası yazdım. Kurtuluşu yok hem paramı alacağım hem de ceza alacak. Yani herseyi çok iyi yapmış. Ama gerisekalı ödeme yöntemi olarak havale eklemiş. Adı namı herseyi var. Bitcoin ile alsaydı o zaman tam nanay olurdum

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...