BetterDiscord Güvenilirmi?

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
Uzman Üye
Ödüller
6
5 HİZMET YILI
sizce BetterDiscord güvenilirmi bi aralar ban atıyor vb. şeyler dönüyordu hesap çalma fln hala öyle şeyler varmı acaba?

Ultra Üye
Ödüller
11
8 HİZMET YILI
ben 1 yıldır kullanıyorum her hangi bir şey olmadı hesabıma

assembly so hard please help me
Donator
Ödüller
14
9 HİZMET YILI
Evet güvenilir.

Ultra Üye
Ödüller
8
6 HİZMET YILI
Herşey olabilir sonuçta tüm bilgilerin onda suanda

Griffin Premium
Ödüller
5
5 HİZMET YILI
yaklaşık 1 ay kullandım 1 ay içinde hiç bir sorun yaşamadım şahsen güvenilir olduğunu düşünüyorum

Onaylı Üye
Ödüller
6
5 HİZMET YILI
hesap çalma ihitmali yok diye biliyorum

Banlı Üye
Ödüller
16
7 HİZMET YILI
Güvenilir ama nasıl bir güven arıyorsunuz? Hesabınız çalınmaz lakin betterdiscord kullandığınıza dair bir kanıt discord ekibine sunulursa hesabınız istisnaız kapatılır.

Artifice
Onaylı Üye
Ödüller
7
10 HİZMET YILI
BetterDiscord kullanan birisinin hesabı çalınmaz. Ancak eğer yasaklı olan pluginleri yükleyip kullanırsan ve bu tespit edilirse hesabın kapatılır. Özellikle hesabını seviyorsan hiç yanaşmanı tavsiye etmem. Default hali güzel zaten.

Ayrı olarak Discord'un kendisi bunun yasak olduğunu söylemiş. Use at your own risk..
dUEf2nMJvx4K4WEtMEzmKQ.jpg

Uzman Üye
Ödüller
6
5 HİZMET YILI
BetterDiscord kullanan birisinin hesabı çalınmaz. Ancak eğer yasaklı olan pluginleri yükleyip kullanırsan ve bu tespit edilirse hesabın kapatılır. Özellikle hesabını seviyorsan hiç yanaşmanı tavsiye etmem. Default hali güzel zaten.
yasaklı derken biraz açarmısın

Artifice
Onaylı Üye
Ödüller
7
10 HİZMET YILI
yasaklı derken biraz açarmısın
Tabii mesela the MessageLoggerV2 plugin diye bir plugin var. Bu plugin sayesinde karşı taraf yazdığı mesajı silse dahi mesajı görebiliyorsun. Bu Discord'un tamamen gizlilik ve güvenlik kurallarına aykırı. Yani sen, birisi sana mesaj atıpta silmiş olduğu mesajı ss alıp başka birisine veya pub. bir sunucuda paylaşırsan, support'a seni şikayet ederlerse hesabın tamamen kapatılıyor. Ayrıca "Silmene gerek yok, ne yazdığını görebiliyorum." vs. demen bile yeterli. Support bunu anlıyor ve hesabına el koyuyor.
Post automatically merged:

Sadece temalar için veya bilgisayar performansım artsın 1-2 plugin ekleyeyim kafasında kullanıyorsan sorun yok. O zaman kullanabilirsin. Sadece ulu orta yerde BD kullandığını belirtme yeter.

Uzman Üye
Ödüller
6
5 HİZMET YILI
Tabii mesela the MessageLoggerV2 plugin diye bir plugin var. Bu plugin sayesinde karşı taraf yazdığı mesajı silse dahi mesajı görebiliyorsun. Bu Discord'un tamamen gizlilik ve güvenlik kurallarına aykırı. Yani sen, birisi sana mesaj atıpta silmiş olduğu mesajı ss alıp başka birisine veya pub. bir sunucuda paylaşırsan, support'a seni şikayet ederlerse hesabın tamamen kapatılıyor. Ayrıca "Silmene gerek yok, ne yazdığını görebiliyorum." vs. demen bile yeterli. Support bunu anlıyor ve hesabına el koyuyor.
Post automatically merged:

Sadece temalar için veya bilgisayar performansım artsın 1-2 plugin ekleyeyim kafasında kullanıyorsan sorun yok. O zaman kullanabilirsin. Sadece ulu orta yerde BD kullandığını belirtme yeter.
yardımın için teşekkürler değerlendireceğim

Uzman Üye
Ödüller
10
10 HİZMET YILI
hesabın çalınması vs açısından güvenlidir birşey olmaz fakat pluginllerle birlikte discord için illegal bir yol reportlanırsan ban yersin

사람들은 죽을 것을 알면서도 왜 사는가
Süper Üye
Ödüller
9
8 HİZMET YILI
Güvenilir, open source zaten diye biliyorum detaylı inceleyebilirsin.

Ultra Üye
Ödüller
11
10 HİZMET YILI
sanmıyorum nede olsa farklı bir dc

Kaju
Seçkin Üye
Ödüller
4
6 HİZMET YILI
open source oldugu için pek sıkıntı olacagını sanmıyorum fakat yine de 3. parti uygulamalara guven olmaz

Süper Üye
Ödüller
12
10 HİZMET YILI
Böyle şeylerin yaşanacağını sanmıyorum. Fakat kullandığın andan itibaren risk almış olduğunu unutmamak gerekiyor.

Seçkin Üye
Ödüller
9
10 HİZMET YILI
hiç kullanmadm beni de bu fikir de aydınlatır mısınız nasıl bir uygulama ve normal discord"dan ne gibi faydaları var.

Süper Üye
Ödüller
5
6 HİZMET YILI
bana kalirsa degil kullanmamani öneririrm

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...