samimi arkadaşlarla en az gezerek bunu yapabilirim böylece sigarayı azaltmış olurum ve birde pc yi az kullanarak sakinleştirici yani beyni dinlendirrici ilaç alıyorum muzik dinlerim en fazla ara sıra herşeyin fazlası zarar.
Bence artık forumu günlük olarak kullanmayı bırakmalısın![]()
kardeş anladım , yine bir uykusuz gece , düşünüyorum ; nerede hata yapıyorum , diye . galiba çözdüm olayı büyütüyorum sürekli. beni sinirlendiren 15 defa gitmemi sağlayan türkcell bayisi ne gitmiyecem 70 tl için değmez. bu bir . ikincisi nefes alıp vermeye ve ortama uyum sağlamayı öğrenicem . çok rahat davranıyorum bazı samimi arkadaşlarla . artık elimizde ne kaldı 0 elde var 0 ama kısa planlar yapıp uygulamak benim metabolizmamı en iyi şekilde koruyacaktır .@By ŞaHaNe haklı. Artık yaptığın her şeyi foruma yazman sinir bozuyor. Bunun için bloglar vs. var oraları kullanabilirsin. Kimseyi kırmak için söylemiyorum ama artık cıvkı çıkıyor kusura bakma. Bir de; virgül kullanımı , "her şey" ayrı mı yazılıyor falan bunları araştırırsan yazdığın şeyleri anlama ihtimalimiz olabilir. Ayrıca bu yazdığın yazıyı post olarak da paylaşabilirsin.
Cevap verirken bile hikaye anlatıyorsun. Bir de noktalama işaretlerini rastgele koymanı değil öğrenmeni rica etmiştim. Bazı şeyleri gülmen için değil, ciddiye alman için anlatıyorum kardeşim, bilgin olsun.kardeş anladım , yine bir uykusuz gece , düşünüyorum ; nerede hata yapıyorum , diye . galiba çözdüm olayı büyütüyorum sürekli. beni sinirlendiren 15 defa gitmemi sağlayan türkcell bayisi ne gitmiyecem 70 tl için değmez. bu bir . ikincisi nefes alıp vermeye ve ortama uyum sağlamayı öğrenicem . çok rahat davranıyorum bazı samimi arkadaşlarla . artık elimizde ne kaldı 0 elde var 0 ama kısa planlar yapıp uygulamak benim metabolizmamı en iyi şekilde koruyacaktır .
türkçe öğretmenimden daha çok emeği var bu adamın bendeCevap verirken bile hikaye anlatıyorsun. Bir de noktalama işaretlerini rastgele koymanı değil öğrenmeni rica etmiştim. Bazı şeyleri gülmen için değil, ciddiye alman için anlatıyorum kardeşim, bilgin olsun.
Onu geçtim forumda kirlilik oluyor@By ŞaHaNe haklı. Artık yaptığın her şeyi foruma yazman sinir bozuyor. Bunun için bloglar vs. var oraları kullanabilirsin. Kimseyi kırmak için söylemiyorum ama artık cıvkı çıkıyor kusura bakma. Bir de; virgül kullanımı , "her şey" ayrı mı yazılıyor falan bunları araştırırsan yazdığın şeyleri anlama ihtimalimiz olabilir. Ayrıca bu yazdığın yazıyı post olarak da paylaşabilirsin.
O gene halledilir memory mezarlığa falan çekilir konu. Fakat her konuda sanki bir sığınakta mahsur kalmış da, her gün yaşadıklarını günlüğe anlatıyormuş gibi oluyor. Sadece başlığa bakarak konuyu kimin açtığını anlıyorum.Onu geçtim forumda kirlilik oluyor
AlıştıkO gene halledilir memory mezarlığa falan çekilir konu. Fakat her konuda sanki bir sığınakta mahsur kalmış da, her gün yaşadıklarını günlüğe anlatıyormuş gibi oluyor. Sadece başlığa bakarak konuyu kimin açtığını anlıyorum.
edit: ne diyeyim ancak böyle anlaşıyoruz dostum k.bakma ama yapacağım bir şey yok . ne diyeyim?yes yes okey brother![]()