13 Ağu 2018 #1 gfbmuho G Üye Katılım 27 May 2018 Mesajlar 15 Tepki puanı 3 Yaş 36 8 HİZMET YILI resimde gördüğünüz üzere ''onay başarılı. bu sayfalı kapatmayın'' diyor.Yarım saattir bekliyorum kapanmadı.Lütfen yardım ediniz.Teşekkürler
resimde gördüğünüz üzere ''onay başarılı. bu sayfalı kapatmayın'' diyor.Yarım saattir bekliyorum kapanmadı.Lütfen yardım ediniz.Teşekkürler
18 Ağu 2018 #41 btguns25 B Üye Katılım 6 Ağu 2018 Mesajlar 3 Tepki puanı 0 Yaş 35 7 HİZMET YILI waing for ads approve login succesfully weating for approve plss approve: Cryangry:: Cryangry:: The burnbe: Oyla 0 Olumsuz oyla
waing for ads approve login succesfully weating for approve plss approve: Cryangry:: Cryangry:: The burnbe:
3 Eyl 2018 #42 JianSheShe J Üye Katılım 16 Ağu 2018 Mesajlar 3 Tepki puanı 0 Yaş 27 7 HİZMET YILI Me i'm stuck on waiting for ads approve but no ads that i see on memory hackers no ads please help me Oyla 0 Olumsuz oyla
Me i'm stuck on waiting for ads approve but no ads that i see on memory hackers no ads please help me