Çözüldü EzPUBGM cmd hatası yardım lütfen

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
Onaylı Üye
Ödüller
7
9 HİZMET YILI
hileyi loadlarken bu hatayı alıyorum,
''MHLoader closed and deleted for security... This is not error
da3651e59d6006dfa5fa07ec3102d1f3.svg
ERROR: Could not connect. HRESULT: 0x800c0008 SOMETHING WENT WRONG Initialize Error ! Press any key to continue . . . ''
virüs programı devredışı g hub falan hepsi yüklü ama açamadım bir türlü yardım edin lütfen, teşekkürler.

Çözüm
Merhabalar alternetif olarak bu adımları da deneyebilirsiniz

1.Yöntem: Öncelikle Hesabınızdan Çıkış Ve Giriş Yapın Ve Çerezleri Temizleyiniz Ve Hatanızın Giderilip
Giderilmediğini Kontrol Edin

2.Yöntem:
Bu Videoyu İzleyip Adımları Atlamadan Yapmanızda Çok
Yarar Var Adımları Tamamladıktan Sonra Hatanızın Giderilip Giderilmediğini Kontrol Edin

3.Yöntem: Modem Ve Pc Yi Resetleyip Tekrar Deneyiniz
Paran var ise bu hayatta sağlık ve ailende olur
Süper Üye
Ödüller
3
6 HİZMET YILI
Vanguardı kapatınız.
%temp%,prefetch,recent,temp konumlarını temizleyiniz. Defender control aracılığı ile Windows defenderı devre dışı bırakınız. Gameloop arkada açıksa normal emülatör varken ek olarak appmarket yani gameloop açıksa kapat. Bikez maça gir çık yap ve hileyi yönetici olarak lobide açıp aynı şekil tekrar dene. Ek olarak o bir hata değil bir nevi koruma. Normalde nası açıyorsan o şekil tekrar dene sorunun devam ederse pcnin win 10 +1809 sürümünde olduğundan winver aracılığı ile emin olup modemini + pcni yeniden başlatıp tekrar dene.

Seçkin Üye
4 HİZMET YILI
1. olarak windows 7 veye 8.1 kullanıyorsan çalısmaz 2. olarak emülatör olarak gameloop u kullanmalısın

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...