Beyler Bir Liseye Kayıt Oldum Ama...

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
Seçkin Üye
9 HİZMET YILI
beyler liseye kayıt oldum ama kayıtı nasıl silicem silinir mi okulu beğenmedim napıcam :/

Süper Üye
Ödüller
10
Sosyal
8 HİZMET YILI
Tercihler bitti fakat nakile başvurabilirsin. Bizim zamanımızda 11.sınıfa kadar nakil verebiliyoduk. Teogla giren ilk tayfadanım. Yani çok geçmedi ama yeni müfredatta değişmediyse velin okuluna nakil dilekçesi veriyo. Eğer puanın yada sıralama mı artık neye bakıyorsalar tutuyorsa kayıdın o okula geçiyor.

Atom ve ben bu kadar parçalanmayı hak etmedik
Banlı Üye
9 HİZMET YILI
Yatay geçiş yapman gerekiyor kardeşim okul müdürüne gidip nakil başvurusu yap
2. Döneme bırakma
Ama tabi sonuçlara bağlı istediğin liseye yine gidemeyebilirsin

Seçkin Üye
9 HİZMET YILI
Tercihler bitti fakat nakile başvurabilirsin. Bizim zamanımızda 11.sınıfa kadar nakil verebiliyoduk. Teogla giren ilk tayfadanım. Yani çok geçmedi ama yeni müfredatta değişmediyse velin okuluna nakil dilekçesi veriyo. Eğer puanın yada sıralama mı artık neye bakıyorsalar tutuyorsa kayıdın o okula geçiyor.
ama istemediğim okula kayıt oldum nasıl kayıtı silicem onu anlamadım

Acemi Mühendis
Seçkin Üye
Ödüller
7
8 HİZMET YILI
Kayıt olduğun okula veya başka okula (sana verdikleri güvenlik numarasını biliyorsan geçerli) gidip nakil başvurusu yapabilirsin. 4 hakkın var diye biliyorum. 1 hafta sürüyor ilk nakil başvuru süreleri. (Pazartesiden Pazara)

Seçkin Üye
9 HİZMET YILI
Kayıt olduğun okula veya başka okula (sana verdikleri güvenlik numarasını biliyorsan geçerli) gidip nakil başvurusu yapabilirsin. 4 hakkın var diye biliyorum. 1 hafta sürüyor ilk nakil başvuru süreleri. (Pazartesiden Pazara)
güvenlik kodu duruyor ama öbür okuldada kayıdım duruyo onu nasıl silicem onu anlamadım o kayıtı silmem lazım

Griffin Premium
Ödüller
10
7 HİZMET YILI
Kayıt silmeyeceksin. Şuanda girdiğin liseye gidip idareden istediğin okula nakil başvurusu yapman gerekiyor

Ey yüce yaradan bana fantastik bir hayat yaşattın.
Emektar Üye
Ödüller
18
10 HİZMET YILI
Kayıt silmene gerek yok dostum şuanda nakiller açık yerleşemeyen öğrenciler için,

şuanlık atandığın liseye gidip ben nakil vermek istiyorum dersen yardımcı olurlar.

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...