we all go to hell
Onaylı Üye
Leptop özellikleri :
RUST ve CS:GO için sıkıntı yok ama GTA V'i kaldıracağını düşünmüyorum RAM'in bu konuda zayıf ekran kartında fena değil RUST ve CS:GO gibi oyunları oynarsın ama GTA V oynayacağını sanmam RAM'in Ram'i en az 6 GB yaparsan oynayabilirsin GTA V'i
Oynar kardeşim ben pc özellikleri bunun bilgisayarından kötü ama oynadım rust oyunun optimizasyonu iyi ve zaten arkadaşın ekran kartı iyi ama lakin rami az kalmış RUST oynayacaksa eğer RUST oynarken arka planda fazla uygulama çalıştıramaz.Dostum Rust nasıl oynasın bu pc ile
Bağlantıları görmek için lütfen Giriş Yap
Post automatically merged:
Cs go açar kasmadan düşük ayarlarda oynarsın.
Gta 5 açar ama kasar zevk alamazsın
rust açmaz.
Ekran kartı değil ramden dolayı kaybediyor gta 5iekran kartın gg kaldırmaz gta 5 te
Oynar kardeşim ben pc özellikleri bunun bilgisayarından kötü ama oynadım rust oyunun optimizasyonu iyi ve zaten arkadaşın ekran kartı iyi ama lakin rami az kalmış RUST oynayacaksa eğer RUST oynarken arka planda fazla uygulama çalıştıramaz.
İkiside sıkıntılıEkran kartı değil ramden dolayı kaybediyor gta 5i
Hakklısın dostum ben 2. ekran kartını görmedim.
Ram yetersiz kalır. 4 gb ram yetmez.
İkiside sıkıntılı
kimse gta 5 i singleplayer için indirmek istemez FiveM oynarken sürekli kasacaktır![]()
Ekran kartı değil ramden dolayı kaybediyor gta 5i
Canım bu site sayesinde istedğinin oyunun testini yapabilirsin mesela gta 5 kaldırıyormu diye sormuşsun ozman bakBağlantıları görmek için lütfen Giriş Yap
hayır yetersiz kalmaz benim ekran kartı amd hd 6670 işlemci q6600 ram 4 gb gta5'i çok rahat oynuyorum normal ayarlarda yükseğe alırsamda sadece bazı yerlerde kasıyor şehir dışı kasmıyor ancak 4 gb ram olduğu için pcde arka planda gta5 çalışırken google bile açamıyorum.