Sistem gayet güzel 3A oyunları oynatır, Düzgün bi bakım ve ufak eklemelerle uçak yapabilirsin.Ekli dosyayı görüntüle 45630 FİYATI 5BİN TL ELDEN TAKSİT OLARAK ALICAM12 AYLIK SİZCE DEĞER Mİ
He ama gayet iyi bir seçim yapmışsın. Overclock da yapabilirsen bence bütün oyunları yüksek ayarda oynayabilirsin. İlerde ram takviye
Bunu mail atarak ya da direkt arayarak sor bence. Ya sistemsel bir hata ya da bir yanlışlık var. Hemen arayıp sor. Y ada söylediğin gibi de olabilir. Sen en iyisi arayıp bir sor.Ekli dosyayı görüntüle 45632 Beyler Evkurda Taksitli sözleşme seçeneğinde bu üründe 2+10 taksit olarak 12 ay taksitle alabiliyoruz ve bende öyle yaptım 12 ay taksit ile aldım daha demin fakat sipariş bilgilerimde sadece 2 taksit gözüküyor bir sıkıntı çıkar mı +10 sonradan mı eklenir bir bilgilendirebilir misiniz
iyi ama kendin toplasan bunu daha uyguna yaparsın yaniEkli dosyayı görüntüle 45630 FİYATI 5BİN TL ELDEN TAKSİT OLARAK ALICAM12 AYLIK SİZCE DEĞER Mİ
Sorun şu ki elden taksit yapan bir kurum olduğu için çok daha kolayıma geliyor kendim direkt peşin alabilsem çok daha uyguna toplarım farkındayımiyi ama kendin toplasan bunu daha uyguna yaparsın yani