Beyler bu siteye dikkat edin! (Herkes içeri) (Türkçe yama)

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
Signed by CrazueLz
Seçkin Üye
7 HİZMET YILI
Daha birkaç gün önce bu sitede dolandım ve ileride işime yarayabilecek yamaları arşivlemeyi düşünmüştüm. Fakat site pek de ilgimi çekmemişti açıkçası. Bu bilgilendirme ise üzerine tuzu biberi oldu. Bu tespitiniz gerçekten hayat kurtarır çünkü gün içerisinde forumda onlarca yama paylaşılmakta. Bilgilendirmeniz için teşekkür ederim.

Seçkin Üye
Ödüller
6
7 HİZMET YILI
Bu siteden sanki bende bişiler indirdim gibi hatırlıyorum

Üye
6 HİZMET YILI
Bilgilendirdiğin için sağol knk bende sürekli oyun indirip yama kuruyodum iyiki uyardın ^^

⭐▂▃▅▆█⭐█▆▅▃▂⭐
Seçkin Üye
Ödüller
5
7 HİZMET YILI
Daha birkaç gün önce bu sitede dolandım ve ileride işime yarayabilecek yamaları arşivlemeyi düşünmüştüm. Fakat site pek de ilgimi çekmemişti açıkçası. Bu bilgilendirme ise üzerine tuzu biberi oldu. Bu tespitiniz gerçekten hayat kurtarır çünkü gün içerisinde forumda onlarca yama paylaşılmakta. Bilgilendirmeniz için teşekkür ederim.
Rica ederim hocam.
Post automatically merged:

Bilgilendirdiğin için sağol knk bende sürekli oyun indirip yama kuruyodum iyiki uyardın ^^
Rica ederim hocam.

Süper Üye
Ödüller
9
8 HİZMET YILI
Bu siteyi biliyorum Hiç indirmedim arkadaşım indirme demişti bende güvenemedim

Süper Üye
Ödüller
8
7 HİZMET YILI
Bilgilendirdiğin için teşekkürler bu ve bunun gibi siteler oldukça fazla

THIS IS THE WAY
Uzman Üye
Ödüller
10
10 HİZMET YILI
İnsanın bir anlık dalgınlığı kötü sonuçlanıyor.
SİZDEN RİCAM HERKESİ BİLGİLENDİRİN!

Ben hemen kısaca resimdeki sitenin ADİLİĞİNİ size anlatayım.

-Her hangi bir yamayı (yama sandığınız dosyayı) bilgisayarınıza indirip kurmak için tıkladığınız anda bilgisayarınız direkt olarak karşı tarafın bitcoin makinesine dönüşüyor.
Virüs öyle bir hazırlanmış ki; bilgisayarınızdaki Windows Defender programını devre dışı yapmayı bırakın, kullanılamaz hale getiriyor. Formattan başka çareniz kalmıyor.

OLAŞ ŞU: Satın aldığım bir oyun için Türkçe yama arayışım vardı. Malum karantina günleri ve hepimiz oyunlarla pc başındayız. Oyunları da Türkçe oynamak için bir çok siteye bakıyoruz. İndirdiğim yamalarda hiç sorun yaşamadım diye güvenerek yamayı (virüsü) indirdim. Oyun yaması diye yutturdukları her oyun sayfasının altına da bir sürü yorum eklemişler.
Yama sandığım şeye tıklayınca karşıma bir uyarı mesajı çıktı. Sonrası malum. Bir baktım Defender diye bir şey kalmamış bilgisayarımda. Onca şey denedim aktif edemedim. Kısa süre sonra başka bir virüs programıyla tarattığımda bitcoin ve türevi exe dosyalara sahip bir sürü virüs buldum. Sonrası malum direkt format. Ben yaşadım siz yaşamayın. Öğrenen bilmeyene anlatsın...

SİTE BU!

Ekli dosyayı görüntüle 38463
bu siteyi bi çökertmemiz yokmu :)

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...