✓ Prime Member
Seçkin Üye
zevk meselesi dostum birşey diyemem şimdi o zamanty man
Post automatically merged:
zulu yerine csgo oynarım csgo varken zulu oynamam
zaten güzel oyun da değil
zevk meselesi dostum birşey diyemem şimdi o zamanty man
Post automatically merged:
zulu yerine csgo oynarım csgo varken zulu oynamam
zaten güzel oyun da değil
önerin için saol içinde güzel oyunlar varPayday 2, Party Panic, AoE3, Cooking Simulator, Don't Starve, ETS2, HOİ4, Human: Fall Flat, Rocket League, Warframe, EU4, Border Officer, Doom, Gang Beasts, The Forest, Portal 2, Black Mesa, We Were Here Together, Just Cause. Aklıma gelen bunlar şuanlık bunları sana önerebilrim.
knk arkadaş dedi zaten bu oyunu bu oyunu oynadığımıda söyledim başka bildiğin varmıMount & Blade: Warband![]()
pc de var 60 70 fps alıyorum ama 1 2 saatten sonra bıktırıyor insanı heleki düşük çözünürlükten dolayı fazla bişrey yapamamamUnturned Ne Dersin Knk Düşük Ayarlarda Gene Sarar
;D ben oyunlardan bahsediyorum filmden değilOblivion öneririm.
The Elder Scrolls IV: Oblivion® Game of the Year Edition bu oyunumu demek istedinOblivion öneririm.
The Elder Scrolls IV: Oblivion® Game of the Year Edition bu oyunumu demek istedinOblivion öneririm.
dota 2 ile lol aynı olay değilmi lolmü dota 2 mi hangisi sence
steamda bir ara tomb raider bedava olmuştu ve aldım pc kaldırabilirmi tomb raider 2013 yazmıyor sade tomb raidercs1.5, 1.6
tomb raider 2013 (böyle yaz çıkıyo)
gta serilerinden oyunlar
need for spead world (soap box üzerinden online bi şekilde oynanabiliyo)
pes dedinde 15 oynayabilirmiyim sence birtane arkadaşa hızlıresimden attım link bu postta zaten link bakıp söylermisin sevinirimpes 6 hala sarıyor bende duruyor oynuyorum
bulabilirsem atarım sanapes dedinde 15 oynayabilirmiyim sence birtane arkadaşa hızlıresimden attım link bu postta zaten link bakıp söylermisin sevinirim
saol önerin için bu arada
The Elder Scrolls IV: Oblivion® Game of the Year Edition bu oyunumu demek istedin
saol önerin için güzel oyuna benziyor deneyeceğim listeme aldımEvet bu oyun.
bulabilirsem atarım sana![]()
mineccraft DD