Üye
kanka bence ekran kartın bozuk değil çünkü ekranı görüyorsun
kanka bence ekran kartın bozuk değil çünkü ekranı görüyorsu onbortan vga dan goruntu alıyorum
Ekran karti fani yok degisik bise var jnkMerhaba,
Bu gibi durumları ayırt edebilmek için donanımsal parçaların nasıl çalıştığını göz önüne alman gerek.
Ekran kartı ile ilgili problem yaşadığında;
- Ekrana görüntü gelmez.
- Görüntüde farklı renk pixelleri oluşur.
- Mavi Ekran,
gibi birçok hata ve sorun yaşayabilirsin.
Ekran kartının sorunlu olup olmadığını öğrenmek istiyorsan, Bilgisayarı açtığında ekran kartı üzerindeki fanın çalışıp çalışmadığına bakmalısın.
Eğer fan çalışıyor fakat görüntü gelmiyor ise Ekran Kartı arızalıdır.
Anakart üzerinde slot2 sarı ışık yanıyorsa, pop girişlerinde arıza vardır ve Ekran kartı okunmuyor demektir.
Anakart'ın bozuk olması demek cihazın açılmaması demek. Açıldığında direkt olarak hata verir ve BIOS Optim. effect ayarları açılır.
Eğer böyle bir ekran alıyorsan Anakart arızası ile karşı karşıyasın demektir.
Umarım nerelere bakman gerektiğini anlamışsındır.
İyi forumlar, iyi geceler dilerim.
Slotda ışık yok ekran kartında fan yok degisik bise var pc aciliken bi hata vermiyorMerhaba,
Bu gibi durumları ayırt edebilmek için donanımsal parçaların nasıl çalıştığını göz önüne alman gerek.
Ekran kartı ile ilgili problem yaşadığında;
- Ekrana görüntü gelmez.
- Görüntüde farklı renk pixelleri oluşur.
- Mavi Ekran,
gibi birçok hata ve sorun yaşayabilirsin.
Ekran kartının sorunlu olup olmadığını öğrenmek istiyorsan, Bilgisayarı açtığında ekran kartı üzerindeki fanın çalışıp çalışmadığına bakmalısın.
Eğer fan çalışıyor fakat görüntü gelmiyor ise Ekran Kartı arızalıdır.
Anakart üzerinde slot2 sarı ışık yanıyorsa, pop girişlerinde arıza vardır ve Ekran kartı okunmuyor demektir.
Anakart'ın bozuk olması demek cihazın açılmaması demek. Açıldığında direkt olarak hata verir ve BIOS Optim. effect ayarları açılır.
Eğer böyle bir ekran alıyorsan Anakart arızası ile karşı karşıyasın demektir.
Umarım nerelere bakman gerektiğini anlamışsındır.
İyi forumlar, iyi geceler dilerim.
Git ekran kartını bilgisayarcıya götür herhangi bir karta tak fanlar dönerse anakarttır knkmHangısını Bozuk Olduğunu Nasıl Anlayabilirim Ekran Kartımı Anakart daki Ekran Kartı Girişi Başka Ekran Kartı Yok Olsa Denerim
Bunu Uygulaması Felan Varmı ?
Dostum öyle bir uygulama yok performans test uygulamaları var sadece donanımı değişip kontrol etmeden neyin bozuk olduğunu anlayamazsın ama eğer bilgisayardaki problemi söylersen yardımcı olmaya çalışırız hepimiz.işte bende o uygulamaların adı felan onu soryorum adları ne ?
l help alot of my friendsdude, if your video card is broken, the image won't come to the pc, if the motherboard is broken, it won't come anyway.
Post automatically merged:
You can only do this by changing parts of the working pc.
Post automatically merged:
which app
what is the issue broIf the computer is running and the screen is not working, but the monitor is working at the same time, if the video card is not working in the case, the motherboard
anakartını degiştir eskş oldugu için ekran kartına uymuyordurHangısını Bozuk Olduğunu Nasıl Anlayabilirim Ekran Kartımı Anakart daki Ekran Kartı Girişi Başka Ekran Kartı Yok Olsa Denerim
Bunu Uygulaması Felan Varmı ?