Eski bir web tarayıcısı kullanıyorsunuz. Bu veya diğer siteleri görüntülemekte sorunlar yaşayabilirsiniz.. Tarayıcınızı güncellemeli veya alternatif bir tarayıcı kullanmalısınız.
Beyler gerçekten zamanın bu kadar hızlı geçmesi normal mi ulan eskiden hayat daha iyiydi be sanki ?
Evet bu 2020 hiç iyi olmadı açıkçası zaman daha bi hızlı geçiyor ayrıca boş geliyor herşey yaşanılan sıkıntıdan dolayımıdır nedir bir huzursuzluk, mutsuzlukta hakim.
Ben de sanki internet bu kadar yaygınlaşmadan önce zamanın daha yavaş geçtiğini düşünüyorum, hatta sadece televizyon izlerken zaman çok hızlı geçiyordu. Bilmiyorum, belki de vaktimizi çalan çok fazla şey var. Cebimizdeki telefon, kullandığımız bilgisayarlar, konsollar ve daha nicesi...
İçinde olduğun duruma ve çevreye alıştıkça zaman kavramı çok hızlı bir şekilde akıp geçer. Tahmin ediyorum sürekli evinde olduğun için ve aynı günlük rutinleri yaptığından dolayı zaman kavramının farkına bile varmıyorsundur.
bu yorumuna çok katılıyorum valla güzel olan herşey eskide kaldı be bu forma girip wolftü hilelerini indirip köpek gibi wolftü oynadığım zamanlar geldi aklıma sad :'(
Kiyamet alametlerinden biridir bu
Bir gün 1 yapragın yanıp gitmesi kadar kısa olcak
Gece gündüz esit hale gelecek
Mevsimler karısacak
Deprem ve yer çökmeleri artacak
Bunların hic biri tesadüf değil hepsi bir bir başımıza gelcek
Post automatically merged:
“Zaman öyle yaklaşır /peş peşe gelir / hızlanır ki, bir sene bir ay, bir ay bir hafta, bir hafta bir gün, bir gün bir saat, bir saat bir ateş kıvılcımı kadar olur.” (bk. Tirmizi, Zühd,24)