Beyler içimi dökmek istedim

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
Süper Üye
Ödüller
5
6 HİZMET YILI
Allah yardimcin olsun kardes o kadarda hizli karar vermeyin oturun bi konusun
Kalbimi kırıyor ağır laflar ediyor 2 gün konuşmyoruz sonra kendisi geliyo özür diliyo hemen eskisi gibi olalım istiyo olmayınca da tekrar başa sarıyoruz böyle ilerliyor şuanlk
Post automatically merged:

Bizdede aynı problem var kardeşim Allah koalylık versin
Kanka tartışıyoruz ağır laflar ediyo sonra 2-3 gün sonra geliyo hiçbişey yokmuşçasına barışmamızı istiyo ben bunu dile getiriyorum sonra ben insan gibi barışmak istiyorum senin yapığına bak diyo sonra yine başa sarıyoruz

bunları ona düşündüren şey ne peki neden bu konuma geliyor ? önemli olan o mevzuyu bilmediğim için yorum yapamıyorumda
Bizim 3 yıldır hesaplarımızın şifreleri birbirimizde var ne olduysa ocak ayında başladı ayrıldı falan fotoğraflar kalktı sonra barıştıgımızda sildin mi dedim silmedim arşivde dedi tamam benimde arşivde dedim koy tekrar dedim tamam dedi sonra ben koydum bu koymadı dedim noldu buraya arşive koydum yok bulamıyorum dedi bu yalan mı depil mi sence ?

Onaylı Üye
Ödüller
6
6 HİZMET YILI
knk şu an benim de var bi ilişkim lakin kzıdan sıkldım ve belli edemiyorum onu üzeceğimi bildğim için başta seviyodum ama şu sıralar azadlı ne yapcağımı bilmiyorum kız benden hiç bir şekilde soğumuyor da kızı da üzmek istemyiroum 3 ay oldu işte umarım hayırlsısı olur

Banlı Üye
8 HİZMET YILI
Hocam benimde 2 yıllık bir ilişkim var sakın sinirliyken kavgalıyken karar verip pişman olma.Sakin kafayla konuşun derim kavga edip birbirinizi yıpratmayın sakin olun çok sevin iyi forumlar :)

Onaylı Üye
7 HİZMET YILI
allah yardımcın olsun güzel kardeşim, her ilişkide böyle çıkılmaza girilen problemler olabilir. çıkılmazmış gibi gözükür ama aşmak istedikten sonra aşılır sana nacizade tavsiyem sevgilin sesini yükseltiyorsa veya seni suçluyorsa veya ne bileyim anlaşma yoluna gitmekte zorlanıyorsa senden ricam o bunları yaparken avını bekleyen bir timsah gibi sevgilini takipte kal ve herşeyi altan al sen karşılık verdiğin zaman problem olur !!!

Süper Üye
Ödüller
5
6 HİZMET YILI
allah yardımcın olsun güzel kardeşim, her ilişkide böyle çıkılmaza girilen problemler olabilir. çıkılmazmış gibi gözükür ama aşmak istedikten sonra aşılır sana nacizade tavsiyem sevgilin sesini yükseltiyorsa veya seni suçluyorsa veya ne bileyim anlaşma yoluna gitmekte zorlanıyorsa senden ricam o bunları yaparken avını bekleyen bir timsah gibi sevgilini takipte kal ve herşeyi altan al sen karşılık verdiğin zaman problem olur !!!
Ondan sonra alttan aldım diye hep böyle yapacağımı düşünmesin ?

Onaylı Üye
Ödüller
4
6 HİZMET YILI
kardeşim olmuyorsa no1 - böyle iyi dinle sigaranı içmeye devam et

Üye
Ödüller
5
7 HİZMET YILI
Araya mesafeler girip konuşamayınca kadınların genelinde oluyor bu. Aşmanın bir yolu yok ayrılmak istemiyorsan seviyorsan bu süreçte alttan al buluşunca konuşur çözersiniz :)

Süper Üye
Ödüller
8
7 HİZMET YILI
birbirinizi boğmayın dostum bunu bi düşün

Seçkin Üye
Ödüller
8
9 HİZMET YILI
aga kız milletini hala ipleyen varmı be bırakın hepsi aynı tas aynı hamam

Efsane Üye
Ödüller
9
7 HİZMET YILI
dostum çok üstüne gitme gittikçe dahada kötü günler gelir biraz ara ver konuşmaya

Süper Üye
Ödüller
5
6 HİZMET YILI
dostum çok üstüne gitme gittikçe dahada kötü günler gelir biraz ara ver konuşmaya
Ben ara verelim diyorum en geç 3 gün sonra ya arıyor ya mesaj atıyor hemen bişey olmamış gibi barışmamızı istiyor her seferinde bunu yapıyor ve her seferinde yemin ederim,allah belamı versin gibi sözcükler sarfeder seni aramıycam mesaj atmıycam diyip bunları yapıyor

Seçkin Üye
6 HİZMET YILI
şu sıralar evde olmaktan sıkıldık hilede olmasa hiç tadı olmayacak

ᴀᴍᴘıʀ ᴀᴍᴘıʀ ᴋᴏɴᴜşᴍᴀ ʟᴀɴ
Onaylı Üye
Ödüller
2
6 HİZMET YILI
Benimde uzun ilişkim oldu İstanbulda Yaşıyorum Bursaya Onun için ayda bir gidiyodum tabi aralardada sizin gibi durumlar yaşıyoduk her ne kadar eskisi gibi konuşmaya çalışsakta olmadı yürütemedik tartışmalar oluyodu tripler felan en son düzgün şekilde konuştuk güzel şekilde anlaşarak ortak karar verip ayrıldık. Bazen olmuyorsa zorlamaya gerek yok. İnsandan insanada değişebilir bu durumlar. Rahat ol öyle sürekli konuşarak aceleyle her şeyi anlatıp sonrasında böyle konuşamamaktansa yavaş yavaş almak daha iyidir.

Süper Üye
Ödüller
5
6 HİZMET YILI
Benimde uzun ilişkim oldu İstanbulda Yaşıyorum Bursaya Onun için ayda bir gidiyodum tabi aralardada sizin gibi durumlar yaşıyoduk her ne kadar eskisi gibi konuşmaya çalışsakta olmadı yürütemedik tartışmalar oluyodu tripler felan en son düzgün şekilde konuştuk güzel şekilde anlaşarak ortak karar verip ayrıldık. Bazen olmuyorsa zorlamaya gerek yok. İnsandan insanada değişebilir bu durumlar. Rahat ol öyle sürekli konuşarak aceleyle her şeyi anlatıp sonrasında böyle konuşamamaktansa yavaş yavaş almak daha iyidir.
Ben ara verelim diyorum en geç 3 gün sonra ya arıyor ya mesaj atıyor hemen bişey olmamış gibi barışmamızı istiyor her seferinde bunu yapıyor ve her seferinde yemin ederim,allah belamı versin gibi sözcükler sarfeder seni aramıycam mesaj atmıycam diyip bunları yapıyor

ᴀᴍᴘıʀ ᴀᴍᴘıʀ ᴋᴏɴᴜşᴍᴀ ʟᴀɴ
Onaylı Üye
Ödüller
2
6 HİZMET YILI
Abicim dediklerinin aynısı birebir yaşadım dediğim gibi bunlar insandan insanada Farklılık gösterebilir biz ayrıldık siz ayrılmayın nefes alın ama birbirinizi unutmayın

Uzman Üye
Ödüller
3
7 HİZMET YILI
Bana sürekli telefonda sesini yükseltiyor ben ne kadar sinir olsamda yükseltmiyorum ona da bunu söylüyorum yine sesini yükseltiyo sesini yükselterek ne olacağını zannediyorsa

O tam tersi istiyo sürekli mesajlaşalım ilk zamanlardaki gibi olalım bunu başarabilen var mı ki biz başaralım ?
bazen oluyor ıste ınsan ılk gunku gıbı olmak ıstıyor amma bır muddet sonra degısıyorsun bunuda sevmıyor gıbı anlıyor bazıları cok fazla abartıyor o zaman kız akısına bırakmak lazım.

Seçkin Üye
Ödüller
3
6 HİZMET YILI
korona bitirdi beni askere gidemedim evlilik tarihi belli fakat düğün olacak mı belli dğeil düğün yasaklandı napacağım belli değil yıldım.

Seçkin Üye
Ödüller
8
8 HİZMET YILI
Eğer birkaç ilişki hakkında konuşursanız, söylediklerimden yola çıkarak, anlaşmaya, açık ve birbirleriyle konuşmaya çalışmanızı ve kendinizi kontrol etmeyi öğrenmenizi öneririm, olumlu diyalog onu yönetmeye çalışır, Yapıcı bir diyalog yoksa, ikisinin duygularını kontrol altında tutması gerekir. ve eğer bir çare yoksa, umarım çocuk olmamak daha iyidir.

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...