Eski bir web tarayıcısı kullanıyorsunuz. Bu veya diğer siteleri görüntülemekte sorunlar yaşayabilirsiniz.. Tarayıcınızı güncellemeli veya alternatif bir tarayıcı kullanmalısınız.
2 yıllık sevgilim var şuanda ciddide düşünüyoruz.
Daha 1 kere bile tartışmadık çok iyimi anlaşıyoruz peki hayır.
Sadece birbirimizin sevdigimiz huylarının yanında sevmediklerimizede katlanıyoruz tahammül ediyoruz bir şekilde.
Kimse aklındaki kişiyi karşışındakine uyarlayamaz bence.
Birbirimizi oldugu gibi kabul ettik yani.
Karantina günleri demişken ben telefonda pek konuşan birisi degilim mesajlaşmayı hiç sevmem, görüşemiyoruz evet ve telefonda bile 2 günde bi konuşuyoruz oda 10-15 dakika sadece.
Kısacası empati yap ve anlayışlı ol ve bunu ondanda bekle.
Yapabileceğin tek şey her dakika konuşmamak, 2 nizinde biraz gevşemeniz zaten evde oturuluyo her dakika. Konuşacak bişeyiniz kalmadıkça tartışırsınız yoksa
Kız milleti böyle abi. Yapacak bişey yok. Biraz tribini çekeceksin. Ama nazende araya mesafe koymak lazım. 7/24 konuşursanız bikarsiniz. Bazen susun. Dünyaya sadece konuşmak için gelmedik. Diğer işlerinizi yapın. Gün sonunda da akşam falan konuusn bir iki saat yeter. Bide sabah tamam işte. Gun içinde ekstra öyle saatlerce konuşmak saçma ve zararlı bence
yaşım 24 bu zamana kadar sevgilim olmadı hiç neden derseniz maddi manevi durumlardan benim annem kanserdi (lenf) ben lisedeyken başladı bu hastalığı durumlarımız çok kötüydü o zamanlarda çekingendim lise bitttikten sonra iş hayatına atıldım burda açıldım biraz ve sürekli çalıştığım için pek sosyal aktıvem yoktu zamanımı böle geçire geçire asosyal biri oldum annemim durumu düzeldi iyileşti tabi seneler sonra bu aralar çok canım sıkılıyor yalnızlıktan birşeylerde yapamıyorum hep bir eşim olsa benimde bir sevgilim olsa onunla vakit geçirmeyi hep hayal ettim dışarda dolanırken insanları imreniyordum çünkü tek tim bu hoşlandığım kız işyerinden bu kızla dertleşmek istiyorum ben bunları anlatırsam içimi dökersem bütün zaaflarımı söylemiş hissedicem belki bana yardım edebilir diye düşündüm bir an biriyle tanıştırır veya kendisine olan sevgimi söylesem diye düşünüyorum
bence alttan alıp bu konuyu detaylıca bi konuş derim ikinizde nasıl başladıysanız aranızdaki sorunu ancak ikiniz bitirebilirsiniz eskisinden daha çok anlayış gerektirebilirsin bazen haklı olsanda sadece onun için haksızım diyebilmek gerekir ben çok can yaktım ama 'şeytanda bir melektir' bazen yanlışları empati yaparakda görebileceğimizi anladım.. iyi forumlar
Öncelikle 3.5 yıllık bir ilişki demişsin ki bu çok güzel ve çok uzunca bir sene birbirinizi tanımak için, size tavsiyem önce bir birbirinizi ne kadar sevdiğinizi düşünün, sonra madem ki korona nedeni ile kavga ediyorsunuz, bir de birinizin koronaya yakalanıp kaybettiğinizi düşünün, maalesef ki bunu yaşayanlar var, yani değerinizi anlamak için bunların yaşanmasını beklemeyin, birbrinize güzel sözler söyleyin, korona bittiğinde neler yapıcağınızı planlayın, birbirinizi sık boğaz etmeyin zaten hepimiz evdeyiz bir yere gittiğimiz yok ve sıkıntı dönemlerden geçiyoruz illaki ara sıra sıkınıtıdan patlamalar yaşayacaksınız ama biriniz bunu alttan almalı daha sonrasında farkına varıp özür dileyin en kötü çünkü siz birbirinizi seviyorsunuz hiçbir şey birbirinizin kalbini kırmaya deymez.
7 aylık evliyim. Eşimlede 7 yıldır beraberiz. Bu 7 yıl içerisinde ne kavgalar ettik Allah bilir. Eğer birbiriniz seviyorsanız ilişki yürüyor. Sonuçta birbirini tanımayan iki insansız.
Birazcık kafa dinlemeniz lazım gün içinde sürekli konuşursanız kavga çıkar ara ara az az konuşun kavga çıkma ihtimali azalır herkes evde saracak yer arıyor