- Konuyu başlatan
-
Kalbimi kırıyor ağır laflar ediyor 2 gün konuşmyoruz sonra kendisi geliyo özür diliyo hemen eskisi gibi olalım istiyo olmayınca da tekrar başa sarıyoruz böyle ilerliyor şuanlkAllah yardimcin olsun kardes o kadarda hizli karar vermeyin oturun bi konusun
Kanka tartışıyoruz ağır laflar ediyo sonra 2-3 gün sonra geliyo hiçbişey yokmuşçasına barışmamızı istiyo ben bunu dile getiriyorum sonra ben insan gibi barışmak istiyorum senin yapığına bak diyo sonra yine başa sarıyoruzBizdede aynı problem var kardeşim Allah koalylık versin
Bizim 3 yıldır hesaplarımızın şifreleri birbirimizde var ne olduysa ocak ayında başladı ayrıldı falan fotoğraflar kalktı sonra barıştıgımızda sildin mi dedim silmedim arşivde dedi tamam benimde arşivde dedim koy tekrar dedim tamam dedi sonra ben koydum bu koymadı dedim noldu buraya arşive koydum yok bulamıyorum dedi bu yalan mı depil mi sence ?bunları ona düşündüren şey ne peki neden bu konuma geliyor ? önemli olan o mevzuyu bilmediğim için yorum yapamıyorumda
Ondan sonra alttan aldım diye hep böyle yapacağımı düşünmesin ?allah yardımcın olsun güzel kardeşim, her ilişkide böyle çıkılmaza girilen problemler olabilir. çıkılmazmış gibi gözükür ama aşmak istedikten sonra aşılır sana nacizade tavsiyem sevgilin sesini yükseltiyorsa veya seni suçluyorsa veya ne bileyim anlaşma yoluna gitmekte zorlanıyorsa senden ricam o bunları yaparken avını bekleyen bir timsah gibi sevgilini takipte kal ve herşeyi altan al sen karşılık verdiğin zaman problem olur !!!
dinlerimkardeşim olmuyorsa no1 - böyle iyi dinle sigaranı içmeye devam et
Ben ara verelim diyorum en geç 3 gün sonra ya arıyor ya mesaj atıyor hemen bişey olmamış gibi barışmamızı istiyor her seferinde bunu yapıyor ve her seferinde yemin ederim,allah belamı versin gibi sözcükler sarfeder seni aramıycam mesaj atmıycam diyip bunları yapıyordostum çok üstüne gitme gittikçe dahada kötü günler gelir biraz ara ver konuşmaya
Ben ara verelim diyorum en geç 3 gün sonra ya arıyor ya mesaj atıyor hemen bişey olmamış gibi barışmamızı istiyor her seferinde bunu yapıyor ve her seferinde yemin ederim,allah belamı versin gibi sözcükler sarfeder seni aramıycam mesaj atmıycam diyip bunları yapıyorBenimde uzun ilişkim oldu İstanbulda Yaşıyorum Bursaya Onun için ayda bir gidiyodum tabi aralardada sizin gibi durumlar yaşıyoduk her ne kadar eskisi gibi konuşmaya çalışsakta olmadı yürütemedik tartışmalar oluyodu tripler felan en son düzgün şekilde konuştuk güzel şekilde anlaşarak ortak karar verip ayrıldık. Bazen olmuyorsa zorlamaya gerek yok. İnsandan insanada değişebilir bu durumlar. Rahat ol öyle sürekli konuşarak aceleyle her şeyi anlatıp sonrasında böyle konuşamamaktansa yavaş yavaş almak daha iyidir.
Abicim dediklerinin aynısı birebir yaşadım dediğim gibi bunlar insandan insanada Farklılık gösterebilir biz ayrıldık siz ayrılmayın nefes alın ama birbirinizi unutmayınBen ara verelim diyorum en geç 3 gün sonra ya arıyor ya mesaj atıyor hemen bişey olmamış gibi barışmamızı istiyor her seferinde bunu yapıyor ve her seferinde yemin ederim,allah belamı versin gibi sözcükler sarfeder seni aramıycam mesaj atmıycam diyip bunları yapıyor
bazen oluyor ıste ınsan ılk gunku gıbı olmak ıstıyor amma bır muddet sonra degısıyorsun bunuda sevmıyor gıbı anlıyor bazıları cok fazla abartıyor o zaman kız akısına bırakmak lazım.Bana sürekli telefonda sesini yükseltiyor ben ne kadar sinir olsamda yükseltmiyorum ona da bunu söylüyorum yine sesini yükseltiyo sesini yükselterek ne olacağını zannediyorsa
Post automatically merged:
O tam tersi istiyo sürekli mesajlaşalım ilk zamanlardaki gibi olalım bunu başarabilen var mı ki biz başaralım ?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?