16 Eyl 2016 #1 OnurTR80 O Onaylı Üye Katılım 31 Ağu 2016 Mesajlar 73 Tepki puanı 0 9 HİZMET YILI yav beyler 4 çar vardı 4 dünün 4 dede çok önceden hile kullandım 2 si 3 aylık diger 2 side 3 günlük ban joygame çıldırdı
yav beyler 4 çar vardı 4 dünün 4 dede çok önceden hile kullandım 2 si 3 aylık diger 2 side 3 günlük ban joygame çıldırdı
16 Eyl 2016 #2 NaderNuder31 Onaylı Üye Katılım 5 Eyl 2016 Mesajlar 66 Tepki puanı 5 Ödüller 8 Yaş 27 9 HİZMET YILI RE: BEYLER NOLİ!!! aynı ip üüzerinden açılan hesaplar ban yer
16 Eyl 2016 #3 DoubleStrikerHD D Onaylı Üye Katılım 28 Ocak 2016 Mesajlar 89 Tepki puanı 0 Yaş 24 10 HİZMET YILI RE: BEYLER NOLİ!!! aynen haksız yere ban atıyolar hilesiz girdiğim çarım ban yedi
16 Eyl 2016 #4 XProfessionalX X Uzman Üye Katılım 15 Eyl 2016 Mesajlar 152 Tepki puanı 1 9 HİZMET YILI RE: BEYLER NOLİ!!! Başlıkfull büyük harf yapmissin ceza alabilirsin.ve saçma sapan konular açma
16 Eyl 2016 Konuyu başlatan #5 OnurTR80 O Onaylı Üye Katılım 31 Ağu 2016 Mesajlar 73 Tepki puanı 0 9 HİZMET YILI RE: BEYLER NOLİ!!! DoubleStrikerHD' Alıntı: aynen haksız yere ban atıyolar hilesiz girdiğim çarım ban yedi Genişletmek için tıklayın ... ayn kardeşim benim bi çar çok çekti hile kullanmadım 3 kere 1 aylık bna yedi sonra 3 aylık ban yedi oyuna girince sürekli ahh ALIYODUM XProfessionalX' Alıntı: Başlıkfull büyük harf yapmissin ceza alabilirsin.ve saçma sapan konular açma Genişletmek için tıklayın ... DÜZELTTİM YANLISLIKLA ÖLE YAZMIŞIM
RE: BEYLER NOLİ!!! DoubleStrikerHD' Alıntı: aynen haksız yere ban atıyolar hilesiz girdiğim çarım ban yedi Genişletmek için tıklayın ... ayn kardeşim benim bi çar çok çekti hile kullanmadım 3 kere 1 aylık bna yedi sonra 3 aylık ban yedi oyuna girince sürekli ahh ALIYODUM XProfessionalX' Alıntı: Başlıkfull büyük harf yapmissin ceza alabilirsin.ve saçma sapan konular açma Genişletmek için tıklayın ... DÜZELTTİM YANLISLIKLA ÖLE YAZMIŞIM
16 Eyl 2016 #6 XProfessionalX X Uzman Üye Katılım 15 Eyl 2016 Mesajlar 152 Tepki puanı 1 9 HİZMET YILI RE: Beyelr noluyor çarlar ban yiyor Joygame haksiz yere ban atmiyor 1 kere yıllar önce kullandığın hile bypass vb bulunursa ban yiyorsun
RE: Beyelr noluyor çarlar ban yiyor Joygame haksiz yere ban atmiyor 1 kere yıllar önce kullandığın hile bypass vb bulunursa ban yiyorsun
16 Eyl 2016 #7 kmtnhsyn K Üye Katılım 31 Ağu 2016 Mesajlar 14 Tepki puanı 0 Ödüller 5 9 HİZMET YILI haksız atmıyorlar 12 tane çarım vardır hepsi ban yedi yenisini açıp giriyorum
16 Eyl 2016 Konuyu başlatan #8 OnurTR80 O Onaylı Üye Katılım 31 Ağu 2016 Mesajlar 73 Tepki puanı 0 9 HİZMET YILI kmtnhsyn' Alıntı: haksız atmıyorlar 12 tane çarım vardır hepsi ban yedi yenisini açıp giriyorum Genişletmek için tıklayın ... haksız atmıyorlar diyorsunda benim 1 çar sebepsiz ban yedi hile kulllanmadım ama sordum herkeze aynı anca ban yemişler çogu kişi hatta bazı youtuberler bununla ilgili konuştu
kmtnhsyn' Alıntı: haksız atmıyorlar 12 tane çarım vardır hepsi ban yedi yenisini açıp giriyorum Genişletmek için tıklayın ... haksız atmıyorlar diyorsunda benim 1 çar sebepsiz ban yedi hile kulllanmadım ama sordum herkeze aynı anca ban yemişler çogu kişi hatta bazı youtuberler bununla ilgili konuştu
16 Eyl 2016 #9 byTT B Ultra Üye Katılım 14 Haz 2016 Mesajlar 2,257 Çözümler 1 Tepki puanı 383 Ödüller 8 10 HİZMET YILI hileyle oynuyorsun ne bekliyosun ac envanter ve karakter hackı oyna ama base tarama açmayın ne olucak sanki!
hileyle oynuyorsun ne bekliyosun ac envanter ve karakter hackı oyna ama base tarama açmayın ne olucak sanki!
16 Eyl 2016 Konuyu başlatan #10 OnurTR80 O Onaylı Üye Katılım 31 Ağu 2016 Mesajlar 73 Tepki puanı 0 9 HİZMET YILI byTT' Alıntı: hileyle oynuyorsun ne bekliyosun ac envanter ve karakter hackı oyna ama base tarama açmayın ne olucak sanki! Genişletmek için tıklayın ... açmıyorum kardeşim benim burda demek istedigim neden aynı anda çogu kişinin çarlarına ban atılıyor
byTT' Alıntı: hileyle oynuyorsun ne bekliyosun ac envanter ve karakter hackı oyna ama base tarama açmayın ne olucak sanki! Genişletmek için tıklayın ... açmıyorum kardeşim benim burda demek istedigim neden aynı anda çogu kişinin çarlarına ban atılıyor
16 Eyl 2016 #11 Kaizens K ~ 𝓚 ~ Süper Üye Katılım 12 Ağu 2016 Mesajlar 1,207 Tepki puanı 74 Ödüller 8 9 HİZMET YILI Lütfen böyle gereksiz konular açmayınız. KİLİT*
16 Eyl 2016 #12 byTT B Ultra Üye Katılım 14 Haz 2016 Mesajlar 2,257 Çözümler 1 Tepki puanı 383 Ödüller 8 10 HİZMET YILI OnurTR80' Alıntı: byTT' Alıntı: hileyle oynuyorsun ne bekliyosun ac envanter ve karakter hackı oyna ama base tarama açmayın ne olucak sanki! Genişletmek için tıklayın ... açmıyorum kardeşim benim burda demek istedigim neden aynı anda çogu kişinin çarlarına ban atılıyor Genişletmek için tıklayın ... 3 carım ban yedi hemde 1hafta önce açtığım hile yüzünden başkada açmamıstım joygame işi eline aldı.
OnurTR80' Alıntı: byTT' Alıntı: hileyle oynuyorsun ne bekliyosun ac envanter ve karakter hackı oyna ama base tarama açmayın ne olucak sanki! Genişletmek için tıklayın ... açmıyorum kardeşim benim burda demek istedigim neden aynı anda çogu kişinin çarlarına ban atılıyor Genişletmek için tıklayın ... 3 carım ban yedi hemde 1hafta önce açtığım hile yüzünden başkada açmamıstım joygame işi eline aldı.
16 Eyl 2016 #13 Thor T Uzman Üye Katılım 27 Haz 2016 Mesajlar 287 Tepki puanı 13 Yaş 32 9 HİZMET YILI konu kilit+çöp