Hs oranını düşür çok yüksek olunca direk hile olduğunu anlıyorlar o yüzden belli etmeden sessiz sessizBan yememek için nelere dikkat ediyorsunuz ?
Ban yediyseniz kaç gün sonra yediniz ?
Bu tarz bilgileri hileyi yeni kullanacak kişilere yardım amaçlı fikirler verir misiniz ?
Karıncanın sırtına çık ama incitme diyorsun yaniHs oranını düşür çok yüksek olunca direk hile olduğunu anlıyorlar o yüzden belli etmeden sessiz sessiz![]()
Duvarı izlemem de one tab ne kanka ?duwar izleme sürekli one tab atma
hangi hileyi kullanıyorsunuzGüzel açıklamışsın dostum teşekkürler bansız günler![]()
Vallahi daha kullanmak nasip olmadı şimdiden sormak istedim nelere dikkat etmeliyiz diye diğer üyelerde faydalansın yorumlardan hemhangi hileyi kullanıyorsunuz
Çok iyi açıklamışsın eline sağlık1.Maçlarda KD'ni dengeli tut, çok abartı olmasın.
2.Hile çıktığı günden beri kullanıyorum immortal oldum hala ban yemedim, hile undetected
3.Takımın kötüyse ve hileyi abartmak durumunda kalabileceğin durumlarda kendini buluyorsan bunu yapma sur ver başka oyuna geç.
Legit oynarsan ban yemezsin dostum undetectedAna hesabım ban yer diye çok korkuyorum onla oynamıyorum hileyle ama
Sen ban yemek istiyodun herhalde kral onekullandığım hileyle %98 hs oranı yapmıştım onu yapma![]()