Beyler Valorantta Hack Kullanırken

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
Uzman Üye
Ödüller
2
5 HİZMET YILI
vallahi bence wallhackini ac aimbot hic yakinlasma bile birazda legit davran dayanirsin baya yani

Seçkin Üye
Ödüller
7
7 HİZMET YILI
Ban yememek için nelere dikkat ediyorsunuz ?
Ban yediyseniz kaç gün sonra yediniz ?
Bu tarz bilgileri hileyi yeni kullanacak kişilere yardım amaçlı fikirler verir misiniz ?
Aimbot açmadığın sürece sıkıntı olmaz kanka. Wallhack ile duvar izlerken de sakin kalmaya çalış. Benim sana tavsiyem şu yönde olur, 1 el hilesiz oynarken ekran kaydı al ve bir el hileyle oynarken ekran kaydı al. İki oynayışını karşılaştır ve hatalarını tespit et. Hileliyken yaptığın hataları tekrarlamazsan ban yemezsin. Wallhack'i etkin olarak kullanmanın en iyi yolu ses duyana kadar pre-fire atmamaktan geçiyor. Bir de sabit yerlere aim koyma.

Dünyalı dostum tam olarak anlamadın galiba
Emektar Üye
Ödüller
8
Sosyal
5 HİZMET YILI
leggit oynarsan ban yemessin

Onaylı Üye
Ödüller
1
5 HİZMET YILI
Ban yememek için nelere dikkat ediyorsunuz ?
Ban yediyseniz kaç gün sonra yediniz ?
Bu tarz bilgileri hileyi yeni kullanacak kişilere yardım amaçlı fikirler verir misiniz ?
kankacım süper üye olunca bende deneme fırsatı bulacağım ve ban yememek için yapılacak en basit şey wall açık iken adamın oralara pek bakmamaya çalışmak vanguard daha algılamamış hileyi ama report yerseniz cs deki overwatch gibi düşünün yersiniz banı

Süper Üye
Ödüller
5
6 HİZMET YILI
birader bu kadar da yorum kasmaya yönelik boş yapılmaz bee

edit notu sistem birleştirmesin unuttum yazmayı :

İlk olarak öküz gibi rakibi takip etme wallhack var diye ikinci olarak Legit oynamaya çalışma Hile kullanıyorsan belirli bir iyi düzlemde gitmek zorundasın öyle 5 vurayım 6 vurayım ama hile ile vuraaıym kafasına girme en kötü 3. olmak zorundasın hele biri sana hile dediyse sakın ola ki aptallık yapıp Yavaş ve sakin oynamaya kalkma daha çok kıllandırırsın bir de Wallhack ile oynayacaksan aimin kötüyse Sova , Skye , Breach gibi şampiyonlar al ve takımına info dağıt soran olursa oynadığın char sayesined kastın bu infoyu bu kadar bir de Aimbot'un varsa MH'dekinin Wallhack'i dışında hilen var ise Aimbot kullanma ya da fovunu 25 falan yap belli etmesin nisay gibi takıl
Yorumun için teşekkürler.Evet,yorum kasmak için yazılmış gibi olmuş fakat ciddi manada legit'in ne olduğunu bilmiyordum.

Uzman Üye
Ödüller
7
6 HİZMET YILI
valorant bence hileye gerek yok kardeş zaten ses kasarsan rahat kill alırsın bence (Benim düşüncem)

Onaylı Üye
Ödüller
5
6 HİZMET YILI
i don't have access to cheat, but just don't make it obvious is simple

Uzman Üye
Ödüller
2
4 HİZMET YILI
kanka izlemiyomuş gibi kendi takımına bile ayıkdırma rakip b gidiyosa sen a git

THOR
Seçkin Üye
Ödüller
6
8 HİZMET YILI
oynuyacağın hilede aimbot varsa kesinlikle kapat aimbot kullandığın taktirde hiç bir şekilde temiz bir oynayış gerçekleştiremezsin o yüzden aimbotu kullanma wallhacki de kendini kaptırıp aşırı dereceye kaçma takımın iyise dirket kapat kaybedicek gibi olunca hileye koşşş

Seçkin Üye
Ödüller
9
8 HİZMET YILI
Her önleme karşı legit olmanda fayda olacaktır.

Paran var ise bu hayatta sağlık ve ailende olur
Süper Üye
Ödüller
3
6 HİZMET YILI
her gördüğünüz adamı öldüreceksiniz diye bir şey yok rakibi geçtim öncelikle kendi eşlerinize belli etmeyin hilenizi report yersiniz onun dışında bence legit oynanırsa bir sıkıntı olmaz

Süper Üye
Ödüller
5
6 HİZMET YILI
Her önleme karşı legit olmanda fayda olacaktır.
oynuyacağın hilede aimbot varsa kesinlikle kapat aimbot kullandığın taktirde hiç bir şekilde temiz bir oynayış gerçekleştiremezsin o yüzden aimbotu kullanma wallhacki de kendini kaptırıp aşırı dereceye kaçma takımın iyise dirket kapat kaybedicek gibi olunca hileye koşşş
Vatan elden gidiyeah durumunda açıcaz o zaman hocam :D

Süper Üye
Ödüller
7
7 HİZMET YILI
kanka sadece duvar arkası vurma yeter ne boş yorumlar atılmış yaw : D

LEGİT BOSS
Seçkin Üye
Ödüller
3
5 HİZMET YILI
legit takılıcaksın arada kaybediceksin böyle böyle uzatırsın ban süreni

Banlı Üye
Ödüller
7
9 HİZMET YILI
ne kadar hile ile oynarsan oyna bi an bile belli edip reportlanırsan manuel inceliyorlar ve banlıyorlar silver 1 den immo 2 ye çıktım 1 haftada her maç mvpydm belli ederek oynadım bazen ban yedim kullanışına baglı adam geldiği zaman direk üstüne aim tutmayacaksın adam nerdeyse farklı bi yere bakıp açık vermesini bekliceksin.

Süper Üye
Ödüller
5
6 HİZMET YILI
ne kadar hile ile oynarsan oyna bi an bile belli edip reportlanırsan manuel inceliyorlar ve banlıyorlar silver 1 den immo 2 ye çıktım 1 haftada her maç mvpydm belli ederek oynadım bazen ban yedim kullanışına baglı adam geldiği zaman direk üstüne aim tutmayacaksın adam nerdeyse farklı bi yere bakıp açık vermesini bekliceksin.
Güzel açıklamışsın dostum teşekkürler bansız günler :)

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...