Eski bir web tarayıcısı kullanıyorsunuz. Bu veya diğer siteleri görüntülemekte sorunlar yaşayabilirsiniz.. Tarayıcınızı güncellemeli veya alternatif bir tarayıcı kullanmalısınız.
Impressing a Woman
Compliment your appearance.
Open the doors. ...
Ask your questions. ...
Ignore your phone. ...
Socialize with your friends. ...
Help him put on his coat. ...
take care...
look into your eyes. ...
sanalda olduğumuz için sanaldan örnek vericem platform olarak discordu örnek veriyorum öncelikle real kimliğinden tamamen arınmalısın karşında ki kızın dm'ndeki 50 erkekten en farklısı olabilmek için farklı bir şekilde davranmalısın hatta sesin atarlı giderliyse azcık boğaz gırtlak varsa direk seste tavla öyle naber selam felan direk görüldü atıp geçiyorlar ilk gece ilgiye boğ uyu iyi geceler iyi geceler 2.gün sabah o sana günaydın yazana kadar bekle rahatsız etmeyinde pp değiş görmüyorsa durumlar felan koy o sana yazıcaktır yazdıktan sonra basit cevaplar ver üstüne gidiyorsa boşta ve seni istiyor demektir ordan yürü sesim iyi olduğu için bende biraz oltaya kolay düşüyor ama dc kızları biraz iltifata aç gibiler dikkat et 1000 etiketli random dc kızlarına denk gelme ama real istiyorsan üzgünüm hiç real sevgilim olmadı
Kızla sohbetin varsa onun ilgi alanlarınıda biliyorsan o konudan başla sorular sor (biliyorsan bile bilmiyormuş gibi davranabilirsin kız hobisine çok fazla ilgi gösterdiğini düşünüp kendini sana yakın hisseder ) , Sohbet başlatırken günaydın vb. fotoğraflı bir şekilde atabilirsin örneğin bir sabah gün doğumunu çekip altına günaydın yazıp atabilirsin. Kuru kuru yazmak yerine ilgini belli edersin
Bir kızı etkilemenin en iyi yolunun kendin olmak, ona karşı saygılı olmak ve onu tanımak için içten ilgi göstermek olduğunu söyleyebilirim. Ortak ilgi alanları ve düşünceli konuşma yoluyla bir bağlantı kurmaya odaklanın. Her zaman nazik, dikkatli ve saygılı olmayı unutmayın ve kişiliğinizin parlamasına izin verin. İyi şanlar!
Arkadaşlar arasında havadan sudan konuşurken hoşlandığım kız kitap okumayı sevdiğini söylemişti şiirleri severim hikayeleri bir solukta okurum felan diyordu bende kitap okumayı sevmem ve hiç okumam demiştim ertesi gün internetten en güzel şiirlerden 1 er mısra çalarak toplayıp karma ama güzel bir şiir oluşturdum hazır şiir olmadığı için yakalanma ihtimalim de yoktu sonra kızın yanına gittim senin için hayatımda ilk defa şiir yazmayı denedim okuyayım bakalım beğenecekmisin dedim şiir bitince telefon numarasını benim telefonuma kendisi eklemişti
kıza verdiğin izlenimlerde önemli sadece etkilemekle kalmaz kızın hobilerine göre davranmaya çalış kitap okuyorsa sende başla film izliyorsa sende izle ki sohbet edebileceğiniz konular olsun ve kızla görüşmek icin uzun vadeli bir yerde görev alabilirsiniz çünkü okulum bitince bir daha kızı göremiyorum