Ben sana VAC Ban yedirmeyen diyorum ,VAC Ban riskini en aza indirgeyen bir hile lazım bana, 1 yıldır kullanıp ta VAC Ban yemeyenler var.hile kullanıyorsan ban yemeyi göze alacaksın maalesef ban yedirmeyen hile yok
yukarıda cevap vermiş arkadaş. Şansın varsa ban yemezsin ben ilk hesabımda 1 ay içinde ban yemiştim diğer hesabımda 1 yıldır ban yememiştim.Ben sana VAC Ban yedirmeyen diyorum ,VAC Ban riskini en aza indirgeyen bir hile lazım bana, 1 yıldır kullanıp ta VAC Ban yemeyenler var.
Ben ESP istemiyorum Legit oynayacağım sadece Backtrack, Aim, Skin Changer, Nightmode tarzı özellikler lazım bana, tabi eğer karşıda da hile var ise ESP de lazım olacak.External ESP yasaklanmayacaksın
Bu risklerin farkındayım, sözde tüm paralı hileler de VAC koruması var ama bazılarının koruması kötü ben VAC Koruması iyi olan bir hile istiyorum ayrıca bu sitede binlerce hilenin ismi var SByte Dışında *****'li diye paylaşıyorlar çok gördüm ve sizin hileniz bedava olduğu için kullanmak istemiyorum daha önce kullanmıştım VAC Banda yememiştim ama yine de şuan kullanmak istemiyorum.External veya internal farketmeksizin tüm hilelerin gerek Ow, gerek Vac riski vardır. Sitemiz harici bir hile ismi/linki paylaşımı yasaktır. Kullandığınız hileyi uzun süreli kullanmak istiyorsanız kullanmadan önce vac koruması olup olmadığına dikkat etmelisiniz. Yine de reportlanıp ow yeme riskiniz olduğunu unutmayın. İyi forumlar