CS:GO hile kullanmayıp overwatch ban yedim

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
Ultra Üye
Ödüller
5
6 HİZMET YILI
cs:go da herhangi bir hile kullanmadım ve boş yere ban yedim herhangi bir bilginiz varmı şimdi destek açtım vac ekibine yolladık diye mesaj aldım boş yere vac yemek istemiyorum önceden boş yere yiyip kaldıran varsa yardım edebilir mi?

Admin
Ödüller
22
8 HİZMET YILI
Ow banı yemişsin zaten merak etme hile kullanmadıysan izlerler hile olmadığına kanaat verdikten sonra açarlar banını

Ultra Üye
Ödüller
5
6 HİZMET YILI
Ow banı yemişsin zaten merak etme hile kullanmadıysan izlerler hile olmadığına kanaat verdikten sonra açarlar banını
overwatch banı kalkıyormu hile olmadığım anlaşılınca? gerçekten çok saçma nova adamlar kötü oynadıkları için beni izleyip hile sanıyorlar anlayamıyorum bu overwatchı

If u wanna
Seçkin Üye
Ödüller
10
Sosyal
10 HİZMET YILI
Yok haci açmıyorlar ben de kullanmadan ow ban yedim 9 tane ticket attım 2 aydır banlı hala
Post automatically merged:

overwatch banı kalkıyormu hile olmadığım anlaşılınca? gerçekten çok saçma nova adamlar kötü oynadıkları için beni izleyip hile sanıyorlar anlayamıyorum bu overwatchı
Cs nin kitlesinin yarısı bu yüzden artık oynamıyor ya zaten. 500 win altın adam istediğine ban atabiliyor

Admin
Ödüller
22
8 HİZMET YILI
Evet ow de izliyorlar senin hile olup olmadığına bakıyorlar ki zaten hile değilsin yani kendin öyle söylüyorsun ow banını kaldırırlar ama gerçekten haksızsan yani ben de aynı şekilde yedim 1 kez kaldırdılar haksız yere

AMACIM ZARAR GÖRENLERE AZDA OLSA YARDIM EDEBİLMEK
Seçkin Üye
Ödüller
6
Sosyal
6 HİZMET YILI
cs:go da herhangi bir hile kullanmadım ve boş yere ban yedim herhangi bir bilginiz varmı şimdi destek açtım vac ekibine yolladık diye mesaj aldım boş yere vac yemek istemiyorum önceden boş yere yiyip kaldıran varsa yardım edebilir mi?
ticket ac hem turkce hem ingilizce kullanmadigi vs vs temiz oldugunu soyle acarlar overwatch acilmasi kolay

Onaylı Üye
Ödüller
1
3 HİZMET YILI
bir daha açılabileceğini sanmıyorum.cs de oyunculara pek değer verilmiyor bence

Uzman Üye
Ödüller
1
3 HİZMET YILI
Duruma göre değişebiliyor, kaldıradabiliyorlar veya kaldırmayadabiliyorlar.

Üye
3 HİZMET YILI
sanırım kaldırılmıyor cs go bu konuda katı hileleri ne kdr çok olsa da ban açtırmada pek fazla açmıyolarlar

Seçkin Üye
Ödüller
2
3 HİZMET YILI
kanka ticket at sonuç ne olur bilmiyorum düşük olasılıkla açmazlar banını

injecting to 0xDEADBEEF
Ultra Üye
Ödüller
13
Sosyal
8 HİZMET YILI
Aynısını yaşadım, açmadılar. Şansını dene ama sanmıyorum açacaklarını.

Wanderlust
Süper Moderator
Ödüller
16
9 HİZMET YILI
ow banı kalkıyor şayet gerçekten de hile kullanmadıysan o yüzden endişe etmene gerek yok yine de ticket atıp güncel durum hakkında bilgi alabilirsin

Onaylı Üye
Ödüller
4
6 HİZMET YILI
aynısı benimde başıma geldi ne olduğunu anlamadım bile tekrar cs aldım

Onaylı Üye
Ödüller
5
7 HİZMET YILI
banada oldu tekrardan cs almıştım
Post automatically merged:

bekle belki açılır ama

Üye
3 HİZMET YILI
Gereksiz yere çok ban yiyen oluyo bu sıralar nedir bu arkadas

Onaylı Üye
3 HİZMET YILI
birkaç arkadaşım owerwatch te sıkılınca sona gelip direkt hile diye oylama yapıyor sana da öyle olmuş olabilir bir kaç kişi öyle yapmışsa öyle olmuştur

Griffin Premium
Ödüller
12
9 HİZMET YILI
Yediğin overwatch ban ilerleyen süreçte vac bana dönüşürse ve hile kullanmadıysan şöyle bir bildirim gelicek özür dileriz sanırım bir hata yaptık csgo resmi sunucularında tekrar erişebileceksiniz diye

Onaylı Üye
Ödüller
3
5 HİZMET YILI
ow ban yediysen tekrar bakılabilyor ama vac yediysen açabileni göremewdim dostum

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...