Bildiğiniz sohbet için bir yer var mı?

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
Banlı Üye
Ödüller
7
7 HİZMET YILI
Beyler bayanlar yeni ortamlara katılıp yeni arkadaşlar edinmek istiyorum artık şunu fark ettim arkadaşım bildiğim kişiler arkadaşım değilmiş yani sohbet discordları gibi platformlar varmı bildiğiniz varsa link bırakırmısınız veya yeni insanlarla tanışıp sohbet edeceğim bir yer?

Onaylı Üye
8 HİZMET YILI
Açıkcası ben ne zaman iyi bir arkadaş edinsem bunlar hep oyunlardan tanıştığım kişiler oldu. Ancak tam bir dost olduğunu görmek için her zaman hesap verme item verme tarzı denemeler yapılması lazım ki karakteri belli olsun :) değilse öyle meraba meraba ile herkez dost görünüyor

☆☆Her oyun bir gün hileyi tadacaktır☆☆
Griffin Premium
Ödüller
23
8 HİZMET YILI
Tinder gibi uygulamalardan manitalarla flörtleşebilirsin
♦️

Onaylı Üye
Ödüller
5
7 HİZMET YILI
Merhabalar Vallahi durumum aynı diyebilirim en azından tanıdık 1-2 arkadaşım var discord linki istiyorsan anime izliyorsan daha doğrusu discord.gg/ohayosenpai gelebilirsin sohbet muhabbet ederiz nickim emojipati bu arada eğer iş arıyorsan site ile ilgili 1-2 işim var yardımcı olmak istersen proje başlarız

Üye
Ödüller
5
8 HİZMET YILI
Oyun arkadaşları adamdır. Topluluk discordlarına bakabilirsin illa ki kafana göre birileri çıkar.

Onaylı Üye
Ödüller
6
6 HİZMET YILI
Yalnızlık asilliktir aslında .d public sunuculara bak orada muhabbetlere dahil olursun gitar falan çalıyosan ressamsan veya şairsen popüler olursun anında yayıncıların dc kanalları var orada oyun oynarken odalara gir illaki birkaç tane edinirsin arkadaş

Üye
7 HİZMET YILI
Benim arkadaşlarımın yarısı neredeyse Lol den gerisi de okuldan saten oyunlardan arkadaşlık kurabilirsin yani

Onaylı Üye
Ödüller
7
8 HİZMET YILI
Discordda Arama İşareti Var Oraya Tıklıyınca ünlü popüler konuşma arkadaş bulma yerleri var Ordan bakabilirsin

Seçkin Üye
Ödüller
6
6 HİZMET YILI
Ablo tarzı uygulamalar iş görür senin için

Üye
Ödüller
3
5 HİZMET YILI
youtuberlerin discord sunucularına gidebilirsin bazılarının sunucusunda çok iyi arkadaşlar edindim

Uzman Üye
5 HİZMET YILI
Şu aralar millet pubg mobile odalarında sosyalleşiyor.Ayrıca benım ortamımda suan ts arkdaslarım var

Cin Padişahı
Süper Üye
Ödüller
7
6 HİZMET YILI
discord public sunuculara katıl sürekli birileriyle kaynat atıyorum o kradeşim öyle yaptın çok havalasın arada sönmez reis terimlerini kullan kurduğun cümlelerin başını ve ya sonunu ufak şarkı parçalarıyla süsle daha çok sohbetin sarar şarkı için sesinin güzel olmasına gerek yok ortama bi renk katmak için mırıldanmanda yeterli bu devirde çenesi olan iş yapıyor kardeş bol şans :)

Onaylı Üye
Ödüller
2
5 HİZMET YILI
Gel baba tanışalım özelden yaz bizim DC yi vereyim , fakat bu işler sanal dünyadan daha çok gerçek hayatta daha tatlı ve keyifli olur söyleyeyim.

Uzman Üye
Ödüller
6
7 HİZMET YILI
umarim gununuz ve sagliginiz iyidir allah hepimize yar ve yardimci olsun

Onaylı Üye
Ödüller
2
5 HİZMET YILI
Virus önlemlerini güzelce alıp , çıkıp yeni arkadaslarını dışarıda aramalısın

Onaylı Üye
Ödüller
8
9 HİZMET YILI
valaha discorta birsuru oyun platformu var birini bulursun ilahi.

Üye
10 HİZMET YILI
canın sıkılıyorsa benim gibi metin2 tarzı oyunlara gir altan millete yaz keyif verici oluyo çogunlukla küfür ediyolar ama zaman geçirmiş oluyosun en azından bazende arkadaş edinebiliyosun

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...