Script ban yeme ihtimali varmıBildiğiniz ücretsiz script varmı? Araştırdım ancak bulamadım. Siz biliyorsanız linkini atarmısınız lütfen.
Bilgi için teşekkür ederimTürk Sunucusuna Ait Bulamazsın Yok Çünkü Ancak Yabancı Sitelerde mevcut bunlarda kapanmak üzere riot çok büyük bir adım attı anticheat konusunda yani script sitelerinin çoğu kapandı azı kaldı
rica ederimBilgi için teşekkür ederim
çok yanlış GOS Gaming on stredoit asla ban yemez ben 3 aydır kullanıyorum daha ban yemedim ama dodge hacki açmaman lazım hotkeyse koyup gerektiği yerde açman lazım "GOS" U TAVSİYE EDERİM HERKEZETürk Sunucusuna Ait Bulamazsın Yok Çünkü Ancak Yabancı Sitelerde mevcut bunlarda kapanmak üzere riot çok büyük bir adım attı anticheat konusunda yani script sitelerinin çoğu kapandı azı kaldı
yanlış olan ne ? çoğu platformlar kapatıldı riot çok büyük bir adım attı...çok yanlış GOS Gaming on stredoit asla ban yemez ben 3 aydır kullanıyorum daha ban yemedim ama dodge hacki açmaman lazım hotkeyse koyup gerektiği yerde açman lazım "GOS" U TAVSİYE EDERİM HERKEZE
BEN GOSUN SİTESİNE GİREMİYORUM NEDEN SÖYLERMİSİN ACİL LÜTFENçok yanlış GOS Gaming on stredoit asla ban yemez ben 3 aydır kullanıyorum daha ban yemedim ama dodge hacki açmaman lazım hotkeyse koyup gerektiği yerde açman lazım "GOS" U TAVSİYE EDERİM HERKEZE
Yeni öğrendim aahh ahh :/ OlsaaBAKIMDA NE ZAMAN AÇILICAĞI BELLİ DEĞİL ŞUANDA FAKAT HİLEYİ YÜKLEDİYSEN AÇARSIN OYNARSIN BEN ÖYLE YAPIYORUM
çoğu forum dediğin sadece 1 site kapatıldıyanlış olan ne ? çoğu platformlar kapatıldı riot çok büyük bir adım attı...
Oda Elobuddy diye biliyorumÇOĞU FORUM DEDİĞİN SADECE 1 TANE SİTE KAPATILDI?
elo buddy,leaguetec,bol ölmek üzere core shine 1 demişsin ben sana 4 tane saydımÇOĞU FORUM DEDİĞİN SADECE 1 TANE SİTE KAPATILDI?
gosun ne sitesine türkiye sunucularından girebilirsin ne de programına bunun için ben gosun programını loltityden crackleyip paylaşıyorumBEN GOSUN SİTESİNE GİREMİYORUM NEDEN SÖYLERMİSİN ACİL LÜTFEN
BEN GOSUN SİTESİNE GİREMİYORUM NEDEN SÖYLERMİSİN ACİL LÜTFEN
Vpn önerirmisin lütfenTürkiye'ye kapalı vpn ile giriniz.
Gosa kayıt oldum ancak ağ hatası veriyor indirirken ne yapmayalıyım?ÇOĞU FORUM DEDİĞİN SADECE 1 TANE SİTE KAPATILDI?