- Konuyu başlatan
Seçkin Üye
Sağol dostumyok hocam msj kasman lazım rapor yemeden![]()
Post automatically merged:
Nasıl yani dostum anlayamadımEski üye ödülleri ile anlaşır dostum
Tabi üyelikte zaman farkı önemli
Sağol dostumyok hocam msj kasman lazım rapor yemeden![]()
Nasıl yani dostum anlayamadımEski üye ödülleri ile anlaşır dostum
Tabi üyelikte zaman farkı önemli
rica ederim2016 da kayıtlı hesabim vardı şifresini bilmiyordum hatırladım oyüzden soruyorum teşekürler
Teşekkür ederim dostumAvantajın var. Ben şuan süper üye olmak istiyorum 600 yorum ve 2 ay üyelik istiyor. 600 yorum 3 günde tamamlasam bile o 2 ayı beklemek zorundayım. Ama senin öyle bir derdin yok yorum yapman yeterli yükselmek için
Sağol dostum başladım yazmayaeski olmanı bır avantajı şöyle var 300 yorum atmışsam kullanımların acılıyor ama ıc yorum yapmamıssan belılerlı hılelerı kullanamıyorsun![]()
Yani siteye baglı olmalısın dostum eski olmanın pek bir avantajı yokSağol dostum
Nasıl yani dostum anlayamadım
Bende sana teşşkür ederimTeşekkür ederim dostum
Teşekkür ederim dostum
Teşekkür ederim dostum
Teşekkür ederim dostum
farkettim bende 2017 de acmısın henuz 1 yorum bıle yoktuTeşekkür ederim dostum
Sağol dostum başladım yazmaya
Anladım çok teşekkür ederimYani siteye baglı olmalısın dostum eski olmanın pek bir avantajı yok
Eyvallah kardeşimönemli değil bence kral
nasıl yok 3000 yorum yapan 180 gun beklemek zorunda ben 2017 de acmısım ben beklemeyecegım meselaAnladım çok teşekkür ederim
50 ve 300 yorum ıcın yok ama 3000 yorum yazıp 180 gun beklemk zorundasın!kardeşim çokta bi önemi yok onun ya .
Eyvallah dostumkardeşim çokta bi önemi yok onun ya .
Beklemeyeceğim anlaşılannnasıl yok 3000 yorum yapan 180 gun beklemek zorunda ben 2017 de acmısım ben beklemeyecegım mesela
50 ve 300 yorum ıcın yok ama 3000 yorum yazıp 180 gun beklemk zorundasın!
Anladım dostum sağolasınhayır çok bir önemi yok rozetin olur 1 2 tane
çok uzun surmez bence forumlarda faydalı yorumlar yazarak hem bılgılenı hem bılgılendırebılırsın ınsanları.Eyvallah dostum
Beklemeyeceğim anlaşılann
Anladım kardeşim bunu söylediğin çok iyi oldubide teşekkür ederin vs şeyler yazma sureklı bunları aynı yorum oldugu ıcın kaldırılıyor bılgın olsun mesela 50 yoruma ulasırsan kontrol edılıp aynı yorumlar sılınıyor başa donuyorsun![]()
İlk zamanları 2015 onu bi kesinleştirelim ve öyle bir yetki sadece gösteriş diye biliyorum benDostlar forumda eski üye olmak bi avantajmı 2016 da forumun ilk zamanlarından beri buradayım merak ettiğimden soruyorum eğer biryerde yazıyorsada bulamadım şimdiden teşekkürler