Wsreborn vs Lpreborn

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
Onaylı Üye
Ödüller
2
3 HİZMET YILI
Arkadaşlar selam ben Emir. Öncelikle başlığıma bakan herkese hoşgeldin demek istiyorum. Henüz onaylı üye değilim ve 2014 den beri oynadığım lolün script olayını merak ettiğim için denemek amaçlı script yüklemek istiyorum. Onaylı üye olmak için ne yapmam gerektiğini biliyorum o yüzden beni bilgilendirmenize gerek yok. Forumda gezerken LPReborn diye bir script programına değinildiğini sıklıkla görüyorum ancak bu programı ne indirmek ne de satın almak için hiçbiryerde hiçbir kaynak bulamadım. Bu LpReborn nedir allah aşkına ve WsReborndan farkı nedir.
Ayrıyetten hayatımda script kullanmamış biri olarak bu Wsreborn ile ilgili taktikler olsun rehber olsun birşeyler paylaşabilirseniz sevinirim.
Herkese şimdiden teşekkürler :)

Süper Üye
Ödüller
3
4 HİZMET YILI
fazla bir fark yok aralarında
wsreborn daha iyi

Ultra Üye
Ödüller
9
Sosyal
7 HİZMET YILI
lpreborn eski wsreborn bir nevi alt sürümü eskiden o vardı sonradan dt oldu ve wsreborna geçtik forumda gezersen rehber konulara denk gelebilirsin bir arrkadaş 10 sayfalık bir sunum tarzında birşey hazırlamıştı forumda wsrebornun tüm özelliklerini tek tek anllatığı ve nasıl kullanıldığına dair ondan yaralanabilirsin

Seçkin Üye
Ödüller
3
5 HİZMET YILI
lpreborn sadece menüsü iyidi gerisi hepsi aynı

Admin
Ödüller
22
8 HİZMET YILI
Her türlü ayarın daha iyi olduğu bir script öyle söyleyeyim

Seçkin Üye
Ödüller
9
8 HİZMET YILI
wsreborn tabii ki

Süper Üye
Ödüller
7
6 HİZMET YILI
Arkadaşlar selam ben Emir. Öncelikle başlığıma bakan herkese hoşgeldin demek istiyorum. Henüz onaylı üye değilim ve 2014 den beri oynadığım lolün script olayını merak ettiğim için denemek amaçlı script yüklemek istiyorum. Onaylı üye olmak için ne yapmam gerektiğini biliyorum o yüzden beni bilgilendirmenize gerek yok. Forumda gezerken LPReborn diye bir script programına değinildiğini sıklıkla görüyorum ancak bu programı ne indirmek ne de satın almak için hiçbiryerde hiçbir kaynak bulamadım. Bu LpReborn nedir allah aşkına ve WsReborndan farkı nedir.
Ayrıyetten hayatımda script kullanmamış biri olarak bu Wsreborn ile ilgili taktikler olsun rehber olsun birşeyler paylaşabilirseniz sevinirim.
Herkese şimdiden teşekkürler :)
wsreborn şuanki piyasanın en iyi sclerinden lpreborn ise zamanında vasattı

Seçkin Üye
Ödüller
3
4 HİZMET YILI
şahsen bende lpreborn kasma ve donma yapıyordu wsrebornda oldum olası hiç sıkıntı çekmedim tercihim wsreborn hem daha cok karaktere açık

Ultra Üye
Ödüller
9
Sosyal
8 HİZMET YILI
wsreborn bence daha iyi lbrebornda fps sorunu karakterlerin ayarları vs. kötüydü

Onaylı Üye
Ödüller
3
5 HİZMET YILI
tive mais dificuldade em configurar mas o ws reborn é infinito, o triste foi que ele estava na onda de banimento esse mês e com isso todos ficaram lascados mas o lp joguei com ele por mais de 3 anos e nunca tomei 1 banimento, dificil de digamos, na minha opinião, mesmo depois de banido, ws é melhor

Ultra Üye
Ödüller
5
4 HİZMET YILI
ws reborn lp repborun bi nevi gelistirlmis optimize edilmis hali eskiden var di 2 ay once kaldirildi

Seçkin Üye
Ödüller
5
5 HİZMET YILI
Wsreborn baya iyi fakat detected oldu büyük bir ban dalgası geldi 8 aydır banlanmıyordum. Şimdi geri çözdüler galiba ama tam bilmiyorum inşallah gene uzun zaman detected olmaz

Onaylı Üye
Ödüller
7
7 HİZMET YILI
wsreborn daha iyi birçok duruma göre

ZED
Süper Üye
Ödüller
7
Sosyal
8 HİZMET YILI
lspborn wsbornnun alt sürümüydü o yüzden wsborn diyorum kanka daha iyi stabil güzel çalışıyor

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...