- Admin
neyi ?bende bulamadım
yenı uyeler yorumlardan sonra gunlerı var kardesım beklemek zorunda!Yok aga sağlamıyor ben de eskiyim baya ama bir avantajı bulunmamakta
Öyle yapıyorum dostum eyvallahçok uzun surmez bence forumlarda faydalı yorumlar yazarak hem bılgılenı hem bılgılendırebılırsın ınsanları.
Eyvallah dostum teşekkür ederim gecenin bu saatinde yardımcı oluyorsunuzYok aga sağlamıyor ben de eskiyim baya ama bir avantajı bulunmamakta
Arkadaş yorum kasıyor ama yanlış bir şekilde
Nasıl yani anlamadımyenı uyeler yorumlardan sonra gunlerı var kardesım beklemek zorunda!
50 yorum yazan 1 gun uyelık suresı olası lazım 300 yoeum yazanda aynı forumda var bılgılenmek ıstersen bakabılırısın 3000 yorum yapıp yukselmek ıstıyorsan 180 gun uyelık suren olması lazımNasıl yani anlamadım
Malesef dostum öyleymişBen de çok yeni üye değilim ama member leveli yükselmesi için bir işe yaramıuyor![]()
Hmmm anladımm forumda max 1 yıl önce açıldıysa bir avantajı vardır o zaman 2016 da açılmış bir hesap ile 2018 deki hesabın bir farkı yok bu zamana kadar kullanıp geliştirilmediği sürece50 yorum yazan 1 gun uyelık suresı olası lazım 300 yoeum yazanda aynı forumda var bılgılenmek ıstersen bakabılırısın 3000 yorum yapıp yukselmek ıstıyorsan 180 gun uyelık suren olması lazım