Eski bir web tarayıcısı kullanıyorsunuz. Bu veya diğer siteleri görüntülemekte sorunlar yaşayabilirsiniz.. Tarayıcınızı güncellemeli veya alternatif bir tarayıcı kullanmalısınız.
Bilgisaraydan anlayan birisine ihtiyacım var özele
Kardeşim ınternette var onlar mesela cs de yuksek fps almak ıstıyosun NVDIA ayarları var ordan gorunuslerı ayarlıyosun bazı komutlar fılan var onların hepsi youtubede var bıraz bakarsan bulursun
İnternette Bir Program Vardı İsmi Şimdi Aklıma Gelmiyor Bilgisayarındaki Ram Kullanımını Temizliyor.ÖRN:Oyunlarda Bellek Kullanımı %80-90 Lara Çıkıyor Kasma Donma Yapıyorsa O Programı Açıp Temizlediğinizde %50-60 Lara Kadar Düşüyordu.Çok Eskiden Beri Kullanıyordum.
Eğer Ben Program Falan İstemem Güvenemem Dersen Bilgisayarındaki Gereksiz Dosyaları Kaldırıp Özellikle İşe Yaramanayan Windows ile Birlikte Gelen Uygulamaları Kaldırabilirsin.W10 pro Demişsin Sistemin.Pro Da Gereksiz Uygulama Çok Olur Arka Planda Çalıştıkça Bellek Kullanımı CPU işlemci kullanımın Artar.
I mean i do understand computers but if you wanna more fps in games you need to have a better computer now if you got alot of bloatware installed in your pc is going to slow down a bit.
kardeşim önce donanınım iyi olacak kısacası paran olucak 8000-10000 tl pc fiber internet falan sadece 10000tl lik ekran kartı var paran varsa her oyunu akıcı oynarsın
akıcı oyun için maddiyat önemli dostum kullandığın internetten tut aldığın donanıma kadar dört dörtlük toplamak istersen google a pc toplama yaz ordan parçaları seçip miktarı görebilirsin.