Bilgisayar Açıkken ekran kartı taktim açılmiyor

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
Uzman Üye
Ödüller
4
5 HİZMET YILI
Merhaba Arkadaşlar sizden acil yardım istiyorum. Dalginligima gelip sistem acıkken ekran karti taktim sistem kapandi acilmiyor yardiminiza ihtiyacim var.

Psunun anakarta giriş kablosuna cimbizla denedim fanlar döndü sizce yeni anakart mi yeni güç kaynagi mi almaliyim.

Dınsıpiy
Ultra Üye
Ödüller
10
8 HİZMET YILI
Sisteminiz kısa devre yapmış, eğer en ufak hata yaparsanız / zorlarsanız sistemi komple donanımları yakabilirsiniz.
en yakın tamirciye götür.

Onaylı Üye
Ödüller
5
5 HİZMET YILI
anakartta büyük ihtimal kısa devre olmuştur ağa yakınlarda pc tamircisi gibi bir yer varsa götürürsen iyi olur

Uzman Üye
Ödüller
4
5 HİZMET YILI
Ücret sizce fiyati kaç olabilir anakartım baya bir eski de hocam. Yüksekse yeni alabilirim hocam bide ekran kartinda sikinti olmusmudur.
Sisteminiz kısa devre yapmış, eğer en ufak hata yaparsanız / zorlarsanız sistemi komple donanımları yakabilirsiniz.
en yakın tamirciye götür.

Dınsıpiy
Ultra Üye
Ödüller
10
8 HİZMET YILI
Ücret sizce fiyati kaç olabilir anakartım baya bir eski de hocam. Yüksekse yeni alabilirim hocam bide ekran kartinda sikinti olmusmudur.
Evet büyük bir ihtimal ekran kartında deforme olmuştur,
Anakartı en düşük oyun falan oynayacaksan asus b350 anakart lazım olacaktır, maalesef ki böyle

Tamir masrafı eğer hiçbir şeyi yakmadıysan 120-140 civarı alırlar

Seçkin Üye
10 HİZMET YILI
Hocam keşke öyle yapasaydınız kısa devre problemi olmuçtur %80 garanti varsa ara bence yapsınlar inşallah ekran kartı yanmamıştır

Onaylı Üye
Ödüller
8
7 HİZMET YILI
kankam yanmışmı üstündeki parlak ksımlarda kararma varmı yoksa kendini korumaya almışta olabılır açıkken takılırmıla ekran kartı :D

☾⭒ königsrasse
Ultra Üye
Ödüller
10
7 HİZMET YILI
Kısa devre problemi yapabileceğiniz en iyi şey bilgisayarın gücünü tamamen kesip bugün dinlendirin boş bir vaktinizde de sağlam bir bilgisayarcıya gidin baksın.

Yolunda Giden Herşeyi Yol Kenarından İzliyoruz
Seçkin Üye
Ödüller
2
6 HİZMET YILI
Bilgisayarınızı Güvenli Modda Komutlu Çalıştırın Explorer Yazdıgınızda Bilgisayarınız Düzeliyorsa Sıkıntı Yoktur Düzelmesiyse Başka Sıkıntı Vardır.

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...