Bilgisayar Açıkken ekran kartı taktim açılmiyor

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
Uzman Üye
Ödüller
4
5 HİZMET YILI
Merhaba Arkadaşlar sizden acil yardım istiyorum. Dalginligima gelip sistem acıkken ekran karti taktim sistem kapandi acilmiyor yardiminiza ihtiyacim var.

Psunun anakarta giriş kablosuna cimbizla denedim fanlar döndü sizce yeni anakart mi yeni güç kaynagi mi almaliyim.

ᴍᴀᴋᴀᴠᴇʟɪ
Seçkin Üye
Ödüller
3
5 HİZMET YILI
Dostum en yakın tanıdığın bu konuda tecrübesi olan birinin yanına götür kendin kurcalama yoksa sistemin birdağa çalışmayabilir geçmiş olsun dostum bir anlık dalgınlık.

ɪ ᴀᴍ ᴛʜᴇ ʀᴜᴛʜʟᴇss ᴄᴏᴅᴇʀ ᴏғ ᴛʜᴇ ᴘᴀᴛʜᴇᴛɪᴄ ᴠɪʀᴛᴜᴀʟ
Seçkin Üye
5 HİZMET YILI
Kasa kendini resetliyorsa sorun bu duruma geldiyse bios pilini çıkar biraz bekle tak ve o şekilde aç. Ekstra bir durum varsa bilgisayarcıya götür dostum. Çok bişey almaz zaten.

je vole dans l espace
Griffin Premium
Ödüller
11
8 HİZMET YILI
Ücret sizce fiyati kaç olabilir anakartım baya bir eski de hocam. Yüksekse yeni alabilirim hocam bide ekran kartinda sikinti olmusmudur.
ekran kartı-anakartta kısa devre vardır ekran hangi parçada olduğuna bağlı olarak ekran kartının mosfeti yandıysa en baba 100tl, ekran kartının çipi bozulduysa direk ekran kartı fiyatı çıkar ama ekran kartının çipi bozulmamıştır muhtemelen voltaj yüzünden ekran kartının mosfeti yanmıştır pahalı birşey değil

Unknown
Banlı Üye
Ödüller
2
5 HİZMET YILI
Muhtemelen kısa devre oldu, anakartın çoğu parçası gitmiş olabilir. Teknik servise vermeni öneririm.

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...