Eski bir web tarayıcısı kullanıyorsunuz. Bu veya diğer siteleri görüntülemekte sorunlar yaşayabilirsiniz.. Tarayıcınızı güncellemeli veya alternatif bir tarayıcı kullanmalısınız.
Cs yi ortalamada oynatır bence valonun içinden geçebilir ama şöyle bi olay var valo saçma bir optimizasyona sahip rtx 4090 ve i3 13.nesil ile kastığı zamanlar oluyordu
Cs2 de ayarları biraz düşürebilirsin, valoda ise zaten ayarlar düşük oynamak daha iyi oluyor görüş açısı için. Bütçeni söylersen daha sağlıklı yardımcı olabiliriz.
Bilgisayar alacaksın danışmak için konu açmışsın ama bütçe belirtmemişsin. 15k olarak miktarı düşük tutarsak acer nitro 5 serisinden bi gaming laptop olabilir. Acer, Asus ve Monster dışında hiçbir markadan gaming laptop almanı tavsiye etmiyorum. Mesela Hpde klasik bir ısınma sorunu var gibi gibi.
benim şimdiki cihaz rtx4050 önceki 3050 idi tamamen ekran kartı farkını piksel yenileme hızını yükselttikçe durum daha da iyiye gidiyor sırada inş daha da yükseltmek var ama onun için de para lazım senin bütçe ne kadar