internetten masaüstü bir sistem alıcam fakat internetten almak beni biraz korkutuyor... bir sürü siteye baktım iade vermeyenler 2haftada ancaya kargoya verenler asla ilgilenmeyenlerle dolu. kısacası bana kusursuz bir site önerebilir misiniz
kardeşim sanırım ilk pc alışın olacak eğer alacağın parçaların birbiri ile uyumundan tut oynayacağın oyunda ya da kullanacağın işte ne gibi karşılık vereceğini bilmiyorsan sana yardımcı olacak youtube kanalları onerebilirim onlar zaten bu işi bildikleri için iyi sistem topluyorlar genelde de piyasanın altında fiyat koyuyorlar bir de videoda oyun testi de yapıyorlar az cok bilgin oluyor ne aldığındaninternetten masaüstü bir sistem alıcam fakat internetten almak beni biraz korkutuyor... bir sürü siteye baktım iade vermeyenler 2haftada ancaya kargoya verenler asla ilgilenmeyenlerle dolu. kısacası bana kusursuz bir site önerebilir misiniz
qp kesinlikle önerim aldıktan sonra bi sorun yaşadım ve sadice fatura no verdim an teknik desteğe bağlandım ve gayet iyiydi ama fiyatları biraz pahalıinternetten masaüstü bir sistem alıcam fakat internetten almak beni biraz korkutuyor... bir sürü siteye baktım iade vermeyenler 2haftada ancaya kargoya verenler asla ilgilenmeyenlerle dolu. kısacası bana kusursuz bir site önerebilir misiniz
itopya baya iyi ve güvenilirinternetten masaüstü bir sistem alıcam fakat internetten almak beni biraz korkutuyor... bir sürü siteye baktım iade vermeyenler 2haftada ancaya kargoya verenler asla ilgilenmeyenlerle dolu. kısacası bana kusursuz bir site önerebilir misiniz