Bilgisayar almak için güvenilir site önerir misiniz?

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
Onaylı Üye
Ödüller
9
9 HİZMET YILI
Sinerji İtopya daha önce defalarca alışveriş yaptım güvenilir siteler.

Onaylı Üye
Ödüller
2
3 HİZMET YILI
Teknosa ve Mediamarkt hariç hepsi diyebilirim. Bu ikisinden aldığım tüm pc ler sorunlu geldi.

hayat buysa ben afk
Ultra Üye
Ödüller
10
10 HİZMET YILI
internetten masaüstü bir sistem alıcam fakat internetten almak beni biraz korkutuyor... bir sürü siteye baktım iade vermeyenler 2haftada ancaya kargoya verenler asla ilgilenmeyenlerle dolu. kısacası bana kusursuz bir site önerebilir misiniz
çok korkulacak bir şey yok dostum bende zamanında internetten hazır sistem olarak aldım, Sapasağlam gelmese de yine çalışır vaziyette geldi kasrgom su içinde kalmıştı sadece dış kutusu ve arka egzoz fanın orası biraz ezilmiş metal olan yer o da kullanıma engel değildi iade etmedim tabi bu herkeste olmaz kafana takma. İncehesaptan aldım ben orayı öneririm gayet sağlam site

Onaylı Üye
Ödüller
2
3 HİZMET YILI
internetten masaüstü bir sistem alıcam fakat internetten almak beni biraz korkutuyor... bir sürü siteye baktım iade vermeyenler 2haftada ancaya kargoya verenler asla ilgilenmeyenlerle dolu. kısacası bana kusursuz bir site önerebilir misiniz
itopyadan 2 defa 15k üstü satın alım yaptım öneririm

Onaylı Üye
Ödüller
4
7 HİZMET YILI
gamegaraja bak derim hem diğer sitelere göre daha uygun hemde 2 ya da 3 günde sistem eline geliyor ve destekleri çok iyi

Onaylı Üye
Ödüller
4
5 HİZMET YILI
(İncehesaptan aldım)Bilmiyorum bu sadece benim başıma gelmiş bir olayda olabilir rx580 8 gb almıştım zamanında 1k tl falandı oradan toplamıştım pcmi ekran kartı kendiliğinden falan kapanıyordu ne yaptıysam çözemedim en son satıp rtx 2060 aldım şuan bunda sıkıntı yok yani sistemimle alakası yok belki bir şeyler uyuşmamış olabilir ama bilmiyorum başımdan böyle bir olay geçti

Seçkin Üye
Ödüller
4
Sosyal
3 HİZMET YILI
kanka kendim incehesapdan aldım herhangi bir sorun yaşamadım tabi sana kalmış yine

bir ucaktik dustuk bir gemiydik battik
Efsane Üye
Ödüller
10
6 HİZMET YILI
itopya en iyisi

Onaylı Üye
Ödüller
1
3 HİZMET YILI
Vatan Bilgisayar Yada ütüyopyayı öneririm dostum

Onaylı Üye
Ödüller
3
3 HİZMET YILI
Bilgisayar almak için güvenilir site önerileri şunlar olabilir:
  1. Hepsiburada: Türkiye'nin en büyük e-ticaret sitelerinden biri olan Hepsiburada, geniş bir ürün yelpazesine sahiptir ve güvenilir bir alışveriş deneyimi sunar. Bilgisayar ve bilgisayar bileşenleri için de çeşitli seçenekler sunar.
  2. Teknosa: Teknosa, Türkiye'nin en eski teknoloji mağazalarından biridir ve online alışverişte de önemli bir yer tutar. Bilgisayar ve bilgisayar bileşenleri için de çeşitli seçenekler sunar.
  3. Vatan Bilgisayar: Türkiye'nin önde gelen bilgisayar mağazalarından biri olan Vatan Bilgisayar, online mağazası aracılığıyla da geniş bir ürün yelpazesine sahiptir. Bilgisayar bileşenleri, masaüstü ve dizüstü bilgisayarlar gibi birçok ürün çeşidi mevcuttur.
  4. Amazon: Dünya genelinde en büyük online alışveriş sitelerinden biri olan Amazon, Türkiye'de de hizmet vermektedir. Bilgisayar ve bilgisayar bileşenleri için de birçok seçenek sunar.
Bu sitelerde yapacağınız alışverişlerde güvenilir ödeme seçenekleri, uygun fiyatlar ve hızlı teslimat gibi avantajlar sunulmaktadır. Ancak, satın almadan önce ürün özelliklerini, fiyatları ve satıcının güvenilirliğini dikkatlice incelemenizi öneririm.

Onaylı Üye
Ödüller
7
8 HİZMET YILI
Game garaj hem güvenilir hem fiyat performans diğer sitelere göre ben aldım tavsiye ederim.

türk uzakyol gemi kaptanı
Onaylı Üye
Ödüller
7
8 HİZMET YILI
sinerjigentr yavaş ama ucuz ve güvenli.

Onaylı Üye
3 HİZMET YILI
vatan bilgisiyar en uygun toplu pc leri satıyo açıkcası

Seçkin Üye
Ödüller
9
9 HİZMET YILI
yaşadığın şehirde itopya veya senerji varsa gidip almanı öneririm,kendi pcmi sinerjiden almıştım gayet memnunum kablolama vs çok iyiydi sadece kargo kısmı sıkıntı

Banlı Üye
Sosyal
3 HİZMET YILI
Sinerji bir numara ve konularında uzmanlar

Admin
Ödüller
22
8 HİZMET YILI
İtopya sinerji gamegaraj hepsiburada trendyol n11 bu tarz sitelerden zarar gelmez

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...