çok korkulacak bir şey yok dostum bende zamanında internetten hazır sistem olarak aldım, Sapasağlam gelmese de yine çalışır vaziyette geldi kasrgom su içinde kalmıştı sadece dış kutusu ve arka egzoz fanın orası biraz ezilmiş metal olan yer o da kullanıma engel değildi iade etmedim tabi bu herkeste olmaz kafana takma. İncehesaptan aldım ben orayı öneririm gayet sağlam siteinternetten masaüstü bir sistem alıcam fakat internetten almak beni biraz korkutuyor... bir sürü siteye baktım iade vermeyenler 2haftada ancaya kargoya verenler asla ilgilenmeyenlerle dolu. kısacası bana kusursuz bir site önerebilir misiniz
itopyadan 2 defa 15k üstü satın alım yaptım öneririminternetten masaüstü bir sistem alıcam fakat internetten almak beni biraz korkutuyor... bir sürü siteye baktım iade vermeyenler 2haftada ancaya kargoya verenler asla ilgilenmeyenlerle dolu. kısacası bana kusursuz bir site önerebilir misiniz
Bilgisayar almak için güvenilir site önerileri şunlar olabilir:internetten masaüstü bir sistem alıcam fakat internetten almak beni biraz korkutuyor... bir sürü siteye baktım iade vermeyenler 2haftada ancaya kargoya verenler asla ilgilenmeyenlerle dolu. kısacası bana kusursuz bir site önerebilir misiniz
vatan bilgisiyar en uygun toplu pc leri satıyo açıkcasıinternetten masaüstü bir sistem alıcam fakat internetten almak beni biraz korkutuyor... bir sürü siteye baktım iade vermeyenler 2haftada ancaya kargoya verenler asla ilgilenmeyenlerle dolu. kısacası bana kusursuz bir site önerebilir misiniz