Onaylı Üye
sana önerim kendin görüp alman yani siteden alma benceinternetten masaüstü bir sistem alıcam fakat internetten almak beni biraz korkutuyor... bir sürü siteye baktım iade vermeyenler 2haftada ancaya kargoya verenler asla ilgilenmeyenlerle dolu. kısacası bana kusursuz bir site önerebilir misiniz
bencede güvenli haklısınSinerji İtopya daha önce defalarca alışveriş yaptım güvenilir siteler.
Site olarak itopya güzel ve güvenilir bir site öneririminternetten masaüstü bir sistem alıcam fakat internetten almak beni biraz korkutuyor... bir sürü siteye baktım iade vermeyenler 2haftada ancaya kargoya verenler asla ilgilenmeyenlerle dolu. kısacası bana kusursuz bir site önerebilir misiniz
hepsiburada güzelde kazık git trendyola daha iyiBelki alakasız bir site olacak ama hepsiburadada genel olarak parçalar bir tık daha ucuz oluyor. Bilgin var ise parça parça hepsiburada üzerinden toplayabilirsin. Hepsijet ile de kısa sürede teslim edilmesini sağlayabilirsin.
İtopya Sinerji VatanBilgisayar gibi siteler güvenilir buradan toplayabilirsinSinerjiden aldık 2 tane ama 2 haftadan az beklememek lazım. Pc farklı farklı parçalarla yapılıyor sonuçta
VATAN BİLGİSAYAR KARDEŞİM ÇOK DOLANDIRICI VAR DİKKAT ETinternetten masaüstü bir sistem alıcam fakat internetten almak beni biraz korkutuyor... bir sürü siteye baktım iade vermeyenler 2haftada ancaya kargoya verenler asla ilgilenmeyenlerle dolu. kısacası bana kusursuz bir site önerebilir misiniz
amazoneI'm going to buy a desktop system from the internet, but it scares me a little bit. In short, can you suggest me a perfect site?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?