- Konuyu başlatan
-
doğru söylüyorsunda laptop 7 yıllıkişlemcin cok eski. tahminimce kasadan hava cıkısı azdır.
-termal macun sür
-fan temizliği yap
-işlemci fanı alınabilir
acıklama: zaten cok eski bi işlemci kullanıyorsun ömrüde az. ayrıca i3 oyun için yapılan bi işlemci değil. Umarım daha iyi bilgisayar nasip olur.
Darboğaz söz konusu olabilirBeyler Benim Bilgisayar 2-3 Günden Beri Aşırı Isınıyor Ve Oyunlarda Aşırı FPS DROP YİYORUM Sebebi Nedir Birde Arada Sırada Fan Sapıtıyor Deli Deli Sesler Çıkartıyor Sanki Sistem Zorlanıyor Gibime Geliyor Ama Sistemim iyi sebebi nedir yada neyden Kaynaklanıyor Olabilir
Beyler Benim Bilgisayar 2-3 Günden Beri Aşırı Isınıyor Ve Oyunlarda Aşırı FPS DROP YİYORUM Sebebi Nedir Birde Arada Sırada Fan Sapıtıyor Deli Deli Sesler Çıkartıyor Sanki Sistem Zorlanıyor Gibime Geliyor Ama Sistemim iyi sebebi nedir yada neyden Kaynaklanıyor Olabilir
oyunlarda aşırı ısınıyor bilgisayar ve fanlardan sesler geliyor
- Isınmayı engelleyecek eklentiler satın al. Kasa ise ekstra fan, laptop ise alt soğutucusu vesaire. (Yaz ayındayız ısınmalar normaldir.)
- FPS DROP yediğin oyunlar ve sistem özelliklerini paylaşırsan daha yardımcı olabilirim.
- Neticede, oyunlara gelen güncellemelerin ile ekran kartı uyumun sorun yaratabilir. Optimize edilmediği sürece bunu yaşarsın.
- Fanların saptırma sebebi oyunlarda ya da uygulamalarda mı oluyor, yoksa bilgisayar herhangi bir uygulama, oyun açık değilkende mi aynı devam ediyor?
- Drop yaşadığın anda görev yöneticisi'ni açıp, üst sekmelerden "Performans" ardından aşağı tarafta Kaynak İzleyicisi'ni açıp bir SS paylaşabilir misin?
Ne zamandan beri böyle, daha önce oldu mu böyle bir durum? Eğer ki dediğin gibiyse fanlarda sıkıntı olabilir. İşlemci fanında da problem olabilir, dediğim gibi incelemek gerek. Bir bilgisayarcıya götürüp termal macununu değiştir, fanları kontrol et, ekran kartı ısı dengelerine falan bak.oyunlarda aşırı ısınıyor bilgisayar ve fanlardan sesler geliyor
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?