Bilgisayar çok zorlanıyor neyden kaynaklıdır

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
Uzman Üye
Ödüller
5
7 HİZMET YILI
Ne zamandan beri böyle, daha önce oldu mu böyle bir durum? Eğer ki dediğin gibiyse fanlarda sıkıntı olabilir. İşlemci fanında da problem olabilir, dediğim gibi incelemek gerek. Bir bilgisayarcıya götürüp termal macununu değiştir, fanları kontrol et, ekran kartı ısı dengelerine falan bak.
bir ara daha olmuştu o zaman götürüp tamir ettirmiştim yine olmaya başladı

Onaylı Üye
Ödüller
6
7 HİZMET YILI
Termal macunu boşver benimki 9 yıllık max 90derece görüyor önemli olan güzel soğutabilmen çift fan kullanıyorum vakum fan almanı öneririm

Onaylı Üye
Ödüller
2
4 HİZMET YILI
Beyler Benim Bilgisayar 2-3 Günden Beri Aşırı Isınıyor Ve Oyunlarda Aşırı FPS DROP YİYORUM Sebebi Nedir Birde Arada Sırada Fan Sapıtıyor Deli Deli Sesler Çıkartıyor Sanki Sistem Zorlanıyor Gibime Geliyor Ama Sistemim iyi sebebi nedir yada neyden Kaynaklanıyor Olabilir
format atabilirsin bence daha iyi olur ben pcn temizlenir

Uzman Üye
Ödüller
5
7 HİZMET YILI
Termal macunu boşver benimki 9 yıllık max 90derece görüyor önemli olan güzel soğutabilmen çift fan kullanıyorum vakum fan almanı öneririm
vakum fan altına rampage altılı yada 5 li fanları oluyor onları deneyeceğim alıp
Post automatically merged:

format atabilirsin bence daha iyi olur ben pcn temizlenir
2-3 defa attım ama merak etme üst üstte değil 2-3 aya bir atıyorum format

Onaylı Üye
Ödüller
3
4 HİZMET YILI
O fanları ql pcyi soguk tut bak arasindaaki fps artısını izle ozaman

Onaylı Üye
4 HİZMET YILI
yerli disck c ni boşat eğer çok doluysa donma yapar temizleyebildiğin kadar temizle...

Onaylı Üye
4 HİZMET YILI
Dostum ilk önce bir virüs programı ile virüs taraması yaptır. Malwarebytes ile de yaptırırsan kesin garanti olur. sonrasında hala devam ediyorsa eğer. Mutlaka macunları kontrol et. Eğer macun yeni sürüldüyse kesinlikle macunun markasından dolayıdır. Kalitesiz kullanılan macunlar buna benzer sebeplerle sorun çıkarttırabiliyor. Ayrıca bir de fanlarını temizlettirirsen senin için çok iyi olur. Bugünlerde benim ps4 de bilgisayarda deli gibi fan çalıştırıyor. Havalar çok sıcak bununda büyük etkisi var unutma.

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...