Arkadaşlar konu başlığında belirttiğim gibi pcyi ilk açtığım zaman 30 saniye içinde açılıyor fakat pcyi yeniden başlat dediğimde 10 dakikayı buluyor açılması bunun nedeni ne olabilir? varsa çözümü nedir?
hdd kullanırken benimde aynı sorun vardı ama sizin gibi bu kadar uzun bekletmiyordu şöyle söyliyim 15 sn açılıyorsa yeniden başlatınca 1 2 dk sürüyordu ssd alınca sorun ortadan kalktı denetim masasında bi yerde hızlı başlat diye seçenek vardı onu kapatıpda deneyebilirsin belki bu sorununu çözer ve unutmadan söyliyim herhangi birşey olduğunda sorumluluk kabul etmiyorum
Hdd kullanıyorsan ondan olabilir ssdye geçmeni tavsiye ederim.
Ayrıca bilgisayarında çok dosya varsa arkaplanda açılan çok uygulama varsa bu yüzden olabilir.
Genel olarak pcye bakım yapman gerekli
Kullandığın işletim sistemine bağlı da olabilir windows 10 64x temiz kurulum yapmanı da tavsiye ediyorum
Arkadaşlar konu başlığında belirttiğim gibi pcyi ilk açtığım zaman 30 saniye içinde açılıyor fakat pcyi yeniden başlat dediğimde 10 dakikayı buluyor açılması bunun nedeni ne olabilir? varsa çözümü nedir?
indirdiğin programlar veya trojenlerden olabilir bendede öyleydi Malwaybytes Gibi Bir Program Vardı Onu İndirdim 659 tANE vİRÜS ÇIKtı Sildikten sonra çözüldü Umarım Yardım Etmiş Olurum