Özelden Mesaj Atabilirsin Halledelim Senin Sorunu.Kişisel Bilgisayarınız Bir Sorunla Karşılaştı Nasıl Düzeltebiliriz Pc Açıkken 4-5 saat sonra diyor.
Bi Sorunun Varsa Sende Dile Getirebilirsin DostumTeşekkürler arkadaş ihtiyacı olanlar için yardım konusu açmış kaçırmayın derim![]()
Monitörüm auto tuşuna bastıgımda 2 ay önce birden ayarı bozuldu 1080 p ekran en fazla 1600 kaldırmayı başladı yane ekran daha buyuk oluyordu monitorden bir bolumu gozukmuyordu 2 aydır uğraşıyorum daha halen yapmadım.. yapabilirsen cidden büyük sevaba girersinBi Sorunun Varsa Sende Dile Getirebilirsin Dostum(HERHANGİ Bİ HATA)
Monitör Beyni Değiştirebilirsin 60-70 tl diye biliyorum.Monitörüm auto tuşuna bastıgımda 2 ay önce birden ayarı bozuldu 1080 p ekran en fazla 1600 kaldırmayı başladı yane ekran daha buyuk oluyordu monitorden bir bolumu gozukmuyordu 2 aydır uğraşıyorum daha halen yapmadım.. yapabilirsen cidden büyük sevaba girersinbkz: monitor ayarlarıyla yeniden oynama(herşeyiyle) Format, Win sürüm değiştirme, Ekran kartı driver güncelleme yeniden indirme v.s denediğim yöntemler..
knka nette monitör beyni yazınca pek sonuç çıkmıyor pc dilinde bir ismi varmı bu illedin?Monitör Beyni Değiştirebilirsin 60-70 tl diye biliyorum.
Yalan Olmasın Tam İsmini Bilmediğim İçin Monitör Beyni Yazdım Ama Bilgisayarcıya Sölersen Sorunu Halleder.knka nette monitör beyni yazınca pek sonuç çıkmıyor pc dilinde bir ismi varmı bu illedin?
ahah eyw kanka saolasınYalan Olmasın Tam İsmini Bilmediğim İçin Monitör Beyni Yazdım Ama Bilgisayarcıya Sölersen Sorunu Halleder.