Bilgisayar Genel Bakım Tüm Hatalar FİX 7-8-8.1-10 Konu Altına Hatanızı Yazmanız Yeterli.

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
Seçkin Üye
9 HİZMET YILI
Tüm Bilgisayarla Hataları Çözmek İçin Açtım Konuyu Konu Altına Yazıp Sorununuzu Giderebilirim.

Seçkin Üye
Ödüller
11
10 HİZMET YILI
Kişisel Bilgisayarınız Bir Sorunla Karşılaştı Nasıl Düzeltebiliriz Pc Açıkken 4-5 saat sonra diyor.

ѕweeтнαcĸ
Seçkin Üye
Ödüller
8
9 HİZMET YILI
Teşekkürler arkadaş ihtiyacı olanlar için yardım konusu açmış kaçırmayın derim :)

ѕweeтнαcĸ
Seçkin Üye
Ödüller
8
9 HİZMET YILI
Bi Sorunun Varsa Sende Dile Getirebilirsin Dostum :) (HERHANGİ Bİ HATA)
Monitörüm auto tuşuna bastıgımda 2 ay önce birden ayarı bozuldu 1080 p ekran en fazla 1600 kaldırmayı başladı yane ekran daha buyuk oluyordu monitorden bir bolumu gozukmuyordu 2 aydır uğraşıyorum daha halen yapmadım.. yapabilirsen cidden büyük sevaba girersin :) bkz: monitor ayarlarıyla yeniden oynama(herşeyiyle) Format, Win sürüm değiştirme, Ekran kartı driver güncelleme yeniden indirme v.s denediğim yöntemler..

Seçkin Üye
9 HİZMET YILI
Monitörüm auto tuşuna bastıgımda 2 ay önce birden ayarı bozuldu 1080 p ekran en fazla 1600 kaldırmayı başladı yane ekran daha buyuk oluyordu monitorden bir bolumu gozukmuyordu 2 aydır uğraşıyorum daha halen yapmadım.. yapabilirsen cidden büyük sevaba girersin :) bkz: monitor ayarlarıyla yeniden oynama(herşeyiyle) Format, Win sürüm değiştirme, Ekran kartı driver güncelleme yeniden indirme v.s denediğim yöntemler..
Monitör Beyni Değiştirebilirsin 60-70 tl diye biliyorum.

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...