13 Eyl 2016 #1 ArdAK47 A Seçkin Üye Katılım 9 Haz 2016 Mesajlar 366 Tepki puanı 19 10 HİZMET YILI BÜGÜN BİLGİSAYAR NASIL HIZLANDIRILIR BUNU ÖĞRETİCEM İyi Forumlar
13 Eyl 2016 #2 ozesmer O Onaylı Üye Katılım 18 Tem 2016 Mesajlar 57 Tepki puanı 0 9 HİZMET YILI Tamamda peki herhangi bir sorun yaratır mı ? Atıyorum başka bir program çalışmaz pc takılır vs. ?
13 Eyl 2016 #3 Kaizens K ~ 𝓚 ~ Süper Üye Katılım 12 Ağu 2016 Mesajlar 1,207 Tepki puanı 74 Ödüller 8 9 HİZMET YILI Yararlı konu teşekkürler.
13 Eyl 2016 Konuyu başlatan #4 ArdAK47 A Seçkin Üye Katılım 9 Haz 2016 Mesajlar 366 Tepki puanı 19 10 HİZMET YILI ozesmer' Alıntı: Tamamda peki herhangi bir sorun yaratır mı ? Atıyorum başka bir program çalışmaz pc takılır vs. ? Genişletmek için tıklayın ... HAYIR BİŞEY OLMAZ OLSA SİTEYE YÜKLEMEM
ozesmer' Alıntı: Tamamda peki herhangi bir sorun yaratır mı ? Atıyorum başka bir program çalışmaz pc takılır vs. ? Genişletmek için tıklayın ... HAYIR BİŞEY OLMAZ OLSA SİTEYE YÜKLEMEM
13 Eyl 2016 #5 VenomBossWT V Uzman Üye Katılım 23 Haz 2016 Mesajlar 188 Tepki puanı 2 Yaş 24 9 HİZMET YILI Ben Bunu Senden Önce Biliyom
13 Eyl 2016 #6 ozesmer O Onaylı Üye Katılım 18 Tem 2016 Mesajlar 57 Tepki puanı 0 9 HİZMET YILI Snipercitr1' Alıntı: ozesmer' Alıntı: Tamamda peki herhangi bir sorun yaratır mı ? Atıyorum başka bir program çalışmaz pc takılır vs. ? Genişletmek için tıklayın ... HAYIR BİŞEY OLMAZ OLSA SİTEYE YÜKLEMEM Genişletmek için tıklayın ... Hadi bakalım denemekte fayda var :angel:
Snipercitr1' Alıntı: ozesmer' Alıntı: Tamamda peki herhangi bir sorun yaratır mı ? Atıyorum başka bir program çalışmaz pc takılır vs. ? Genişletmek için tıklayın ... HAYIR BİŞEY OLMAZ OLSA SİTEYE YÜKLEMEM Genişletmek için tıklayın ... Hadi bakalım denemekte fayda var :angel:
13 Eyl 2016 Yasaklandı #7 MiroslavStoch M #De Tanırlar Banlı Üye Katılım 6 Ağu 2016 Mesajlar 1,489 Tepki puanı 512 9 HİZMET YILI Gerçekten De Gözle Görülür Hızlanma Oluyor Ama Bunu Yapmayı Zaten Biliyordum Bilmeyenler İçin Yararlı
Gerçekten De Gözle Görülür Hızlanma Oluyor Ama Bunu Yapmayı Zaten Biliyordum Bilmeyenler İçin Yararlı
13 Eyl 2016 #8 emreare190746 E Ajan1907 Onaylı Üye Katılım 13 Eyl 2016 Mesajlar 118 Tepki puanı 2 Yaş 23 9 HİZMET YILI ozesmer' Alıntı: Tamamda peki herhangi bir sorun yaratır mı ? Atıyorum başka bir program çalışmaz pc takılır vs. ? Genişletmek için tıklayın ... Kardeş bana göre bu yöntemin %90'ı internetin hızlanmasını sağlıyor diyebilirim.Ama tabi bilgisayarı da hızlandırıyorsa eyw Gösterdiğiniz için çok teşekkür ederim ellerinize ve emeğinize sağlık saygılar cansın <3
ozesmer' Alıntı: Tamamda peki herhangi bir sorun yaratır mı ? Atıyorum başka bir program çalışmaz pc takılır vs. ? Genişletmek için tıklayın ... Kardeş bana göre bu yöntemin %90'ı internetin hızlanmasını sağlıyor diyebilirim.Ama tabi bilgisayarı da hızlandırıyorsa eyw Gösterdiğiniz için çok teşekkür ederim ellerinize ve emeğinize sağlık saygılar cansın <3
14 Eyl 2016 #9 ozesmer O Onaylı Üye Katılım 18 Tem 2016 Mesajlar 57 Tepki puanı 0 9 HİZMET YILI Abi film izlicez diyoruz bak şu ADSL internet ve TTnetten bıktım fiber gelmiyor ilçeye alamıyorum . Süper online gelse bi interneti de pcyide değiştireceğim gelmiyor arkadaş gelmiyor :/
Abi film izlicez diyoruz bak şu ADSL internet ve TTnetten bıktım fiber gelmiyor ilçeye alamıyorum . Süper online gelse bi interneti de pcyide değiştireceğim gelmiyor arkadaş gelmiyor :/