Bilgisayar kapalıyken bile steamde saat kasan program

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
saazp
Süper Üye
Ödüller
7
8 HİZMET YILI
Arkadaşlar bilgisayar kapalıyken bile steamde oyunlarda saat kasan bildiğiniz program varmıdır ücretli yada ücretsiz farketmez

Onaylı Üye
Ödüller
2
6 HİZMET YILI
Idle master steam diye bir program var, onu kullanaraktan ücretsiz bir şekilde saat kasabilirsiniz.

Süper Üye
Ödüller
8
8 HİZMET YILI
kral kapalıyken değilde açıkken kasan var ben onu biliyorum sadece single booster diye işine yararsa

Süper Üye
Ödüller
10
10 HİZMET YILI
pc kapalıyken İdle Daddy adlı telefon uygulamasıyla kasabilirsin belki biliyosundur.

Efsane Üye
7 HİZMET YILI
Evet Var Ücretli Ama Oyun Başına 500 Saat Veriyordu Sanırım 10 Tane Oyun Seçme Hakkın Var Hepsini Bile Birden Kasabiliyorsun O Kendi Sistemde Açık Bırakıyor Sen Kapat İstersen Hiç Girme Mesela 500 Saat Olana Kadar Dokunma Steam Hesabında Bir Problem Olmadığı Sürece Saat Bitene Kadar Açık Kalır İstersen Oyuna Girersin Çıkarsın Devam Ettirirsin Bazı Arkadaşlarım Kaç Öyle Bıraktı Hep Kasıyor Steam Çevrimdışı Oyun Diye Gözüküyor Durumu Felan Ayarlayabiliyorsun Arkadaşlarının Kastığını Bilmesini İstemiyorsan Değiştirirsin

Üye
Ödüller
5
6 HİZMET YILI
varmı cidden oyle bi program

Hizli yaşa cabuk sıkıl gerçekleri gör
Seçkin Üye
5 HİZMET YILI
Kanka bir oyun var aslında hem de severek oynayacağı oyun Counter Strike Nexon Zombies Bu oyun indir kanka oyunun normal oda seçme yerinde bile oyun süresi kasıyor ve ekstra şöyle bir şey var Orada da oyunda oda kuruyorsun arka arkaya harita seçiyorsun 5 tane zombi modunu açıyorsun raund uzatıyorsun32 yap zombie modu ac oynama sürelerini yükseltiyorsun bırak Kanka akşam saat 11'de sabah saat 6'da 7'de falan bitiyor ortalama Ben Oyun oynuyordum oyunda etkinlik oluyordu bazen oynama etkindi ondan dolayı biz öyle yapıyorduk herkes ortaya bırakıyordu 3 kişi oynadı 4 kişi oynar ama şey yapacaksın kanka oyunu seçme oyun başladı ya Oyuna girdin Kanka tek de giriyorum Tek gireceksin Oyuna girdin Hatta dolma şeyde oldu Hiç şey yapma elleme entere mentere oyuna başlama karakter falan seçmen gerekiyor hiçbir şey yapmayacaksın Anladın mı öyle kalacak karakter seçersen lobiye atar seni

Onaylı Üye
Ödüller
7
10 HİZMET YILI
linki var mı olm cok güzel birşey bu ama bende calışırmı bilmişyorum :(

Seçkin Üye
Ödüller
8
8 HİZMET YILI
Idle Daddy Öneririm telefondan

Üye
Ödüller
1
5 HİZMET YILI
idle master kullanıyorum ama pc kapalıyken çalışıyor mu bilmiyorum

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...