Eski bir web tarayıcısı kullanıyorsunuz. Bu veya diğer siteleri görüntülemekte sorunlar yaşayabilirsiniz.. Tarayıcınızı güncellemeli veya alternatif bir tarayıcı kullanmalısınız.
Bilgisayar kapalıyken bile steamde saat kasan program
Evet Var Ücretli Ama Oyun Başına 500 Saat Veriyordu Sanırım 10 Tane Oyun Seçme Hakkın Var Hepsini Bile Birden Kasabiliyorsun O Kendi Sistemde Açık Bırakıyor Sen Kapat İstersen Hiç Girme Mesela 500 Saat Olana Kadar Dokunma Steam Hesabında Bir Problem Olmadığı Sürece Saat Bitene Kadar Açık Kalır İstersen Oyuna Girersin Çıkarsın Devam Ettirirsin Bazı Arkadaşlarım Kaç Öyle Bıraktı Hep Kasıyor Steam Çevrimdışı Oyun Diye Gözüküyor Durumu Felan Ayarlayabiliyorsun Arkadaşlarının Kastığını Bilmesini İstemiyorsan Değiştirirsin
Kanka bir oyun var aslında hem de severek oynayacağı oyun Counter Strike Nexon Zombies Bu oyun indir kanka oyunun normal oda seçme yerinde bile oyun süresi kasıyor ve ekstra şöyle bir şey var Orada da oyunda oda kuruyorsun arka arkaya harita seçiyorsun 5 tane zombi modunu açıyorsun raund uzatıyorsun32 yap zombie modu ac oynama sürelerini yükseltiyorsun bırak Kanka akşam saat 11'de sabah saat 6'da 7'de falan bitiyor ortalama Ben Oyun oynuyordum oyunda etkinlik oluyordu bazen oynama etkindi ondan dolayı biz öyle yapıyorduk herkes ortaya bırakıyordu 3 kişi oynadı 4 kişi oynar ama şey yapacaksın kanka oyunu seçme oyun başladı ya Oyuna girdin Kanka tek de giriyorum Tek gireceksin Oyuna girdin Hatta dolma şeyde oldu Hiç şey yapma elleme entere mentere oyuna başlama karakter falan seçmen gerekiyor hiçbir şey yapmayacaksın Anladın mı öyle kalacak karakter seçersen lobiye atar seni