Bilgisayar(Leptop) kapatıyormusunuz uyku modu mu ?

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
Uzman Üye
7 HİZMET YILI
10 12 saat oynarım ondan sonra kapatırım 15 yıldır uyku moduna hiç almadım donanım sağlığının önemi için pc nin dinlenmesi şart

❤️ Elimden Geldiğince Dostlar
Seçkin Üye
Ödüller
5
6 HİZMET YILI
normalde ben laptop uyku moduna karsıyım masa ustu bılgısayarı asla kapamam hep açık yatıyorum cunku hıc bısey olmuyor ama laptop sankı uyku bıraktıgım zaman bana zorlanıyormus gıbı gelıyo nedense o yuzden bırakmıyorum sende bırakma gereksız oyle 1-2 saat ısın varsa bırak ama aksam bırakıp sabah acma yanı gereksız olur koaly gelsın ıyı gunler :)

Seçkin Üye
Ödüller
8
9 HİZMET YILI
Ssd var artik acilip kapanmasi 20-25 sn aliyor. O yuzden kapatmak daha iyi. Eski hddler kadar zaman kaybetmiyoruz nasilsa.

Seçkin Üye
Ödüller
5
7 HİZMET YILI
Ben masaüstü pc bile uyku modunda bırakıyorum hocam pek kapatmıyorum ama bu kullanıma göre değişir

Onaylı Üye
Ödüller
2
6 HİZMET YILI
Kapatın hatta haftada bir başlattan cmd yi açın oraya "powercfg *h off" yazın uyku için ayırdğı alan silinsin.

Uzman Üye
6 HİZMET YILI
Cevap açık bilgisayarını kapatki güncelleme felan varsa yapsın uyku modu nedir üşengeç adam işi laptopun ekranını kapatıp çekip gitmek nedir

Seçkin Üye
Ödüller
4
6 HİZMET YILI
Dostum kapat bizim turkiyede pek uyku modu is yerleri haric kullanmazlar :) kapatiyimda biraz sogusun ,kapatiyim az dinlensin muhannetleri vardir :)) hehe

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...