Griffin Premium
Arkadaşlar bilgisayar mühendisi nasıl olunur ? bilenler ufaktan açıklayabilir mi ?
Sayısal olarak okursun analitik düşünme kabiliyetin,azmin,matematiğe hakim olmalısın.hesaplamalarda falan mat çok önemli ayrıca hedef üniversiteni yüksek tut ve kesinlikle ingilizce oku. Hiç bilgim yok ama hefesin varsa bu bölüm için yeterli. Zaten sana herşeyi öğretecekler ,seçtiğin bölüm önü en açık bölümlerden biri şiddetle tavsiye ederim. Yandal yapabilirsen ek olarakda yazılımıda oku.
Polis tyt ham 250 puan alman gerekli bu yıl öyleydi askerlik için msü ye bakıcan 300 puan alırsan kara ve astsubaylık 360 hava harp okulu yani küsüratları var onlara bakarsın ama bilgisayar mühendisliği okuPolis özel harekat olacağım ama oldu ki olamadımalternatif meslekler düşünüyorum öncellik asker yada polis hiç birini olamazsam alternatif meslek
![]()
Polis tyt ham 250 puan alman gerekli bu yıl öyleydi askerlik için msü ye bakıcan 300 puan alırsan kara ve astsubaylık 360 hava harp okulu yani küsüratları var onlara bakarsın ama bilgisayar mühendisliği oku
11.sınıfsın düzgün çalışmayla istediğin her alana gidersinSayısal ile aram diyi değil 5. sınıftan beri PÖH İstiyorum şu an 11 e gidiyorum Allahtan birşey oldu da olamazsam alternatif meslek olarak şey yaptım evet normal polis olmadan PÖH olamıyorum normal polis içinde belli bi puan lazım
11.sınıfsın düzgün çalışmayla istediğin her alana gidersin
Hayallerinin peşinden gitevet haklısın ama şu kadar diyim sana bana 15. bin maaş bide doktor olacan PÖH olmaktan vazgeç deseler vazgeçmem o kadar seviyorum askerlik veya polislikten başka bir meslek yapmam diye düşünüyorum![]()
Hayallerinin peşinden git
haklısın bro benim en büyük hayalim yazılım mühendisi olmak yani sana böle diyim ben bu yazilim mühendisliğini kazanirsam bana para vermelerine gerek yok sahten para vermesinler sadece şu yazılımı kazanem başka bişi istemem sahten hayalim buevet haklısın ama şu kadar diyim sana bana 15. bin maaş bide doktor olacan PÖH olmaktan vazgeç deseler vazgeçmem o kadar seviyorum askerlik veya polislikten başka bir meslek yapmam diye düşünüyorum![]()