Bilgisayar öneri

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
Słyszę, słyszę letni powiew.
Kurucu
Ödüller
25
10 HİZMET YILI
@elma
MSI GTX 1050 2 GB
Bağlantıları görmek için lütfen Giriş Yap
[600 TL]
Zotac GTX 1050 - Ti 4 GB
[750 TL]

dediğim gibi, ikiside işini görecektir. Ama para bulabilirsen 1050 Ti almanı öneririm (750tl olan). GTX 1050ti nin 1050 ye göre avantajı yüksek frekans + yüksek bellekler. Nereden baksan %10 daha performanslı 1050ti 1050 ye göre. Fakat 1050 de alsan 1050ti de alsan arada PUBG de 4 FPS CS:GO da 5 FPS fark olacaktır, oyununa göre değişir.

• Konuyu başlatan
  • Yasaklandı
Banlı Üye
9 HİZMET YILI
bu nasıl bi ekran kartı ama baya tuzlu

• Konuyu başlatan
  • Yasaklandı
Banlı Üye
9 HİZMET YILI
@elma
MSI GTX 1050 2 GB
[600 TL]
Zotac GTX 1050 - Ti 4 GB
[750 TL]

dediğim gibi, ikiside işini görecektir. Ama para bulabilirsen 1050 Ti almanı öneririm (750tl olan). GTX 1050ti nin 1050 ye göre avantajı yüksek frekans + yüksek bellekler. Nereden baksan %10 daha performanslı 1050ti 1050 ye göre. Fakat 1050 de alsan 1050ti de alsan arada PUBG de 4 FPS CS:GO da 5 FPS fark olacaktır, oyununa göre değişir.

cok iyi diyosunda bu gönderdiğin linkler biraz sıkıntı garantisi filan yok

Üye
7 HİZMET YILI
Galax Gtx1050 2gb 128 bit gddr5:

Zotac gtx 1050 2gb ddr5 128 bit:

Şuanki fiyatıyla Galax daha avantajlı iki modelde seni üzmez.

Kurucu
Ödüller
25
10 HİZMET YILI
cok iyi diyosunda bu gönderdiğin linkler biraz sıkıntı garantisi filan yok
Ekran kartında garantiyi ne yapacaksın ? Adama sor sıkıntısı var mı diye, çıksa çıksa coil whine çıkar. Neredeyse tüm kartlarda var. Benim 6.000 TL verip aldığım GTX 1080Ti Gaming X Trio modelinde bile var. Coil Whine harici bir problem yoksa, durup dururken bozulmaz o kartlar :D

Üye
7 HİZMET YILI

Konuya iki adet model için mesaj yazdım ancak moderator onayına girmiş buradan tekrar ad olarak belirteyim o mesaj yayınlanırsa link olarak görür bakar karar verirsin artık.

Galax Geforce Gtx 1050 O.C 2GB 128 Bit Gddr5

Zotac Geforce Gtx 1050 2Gb 128 Bit Gddr5

Şuan Galax Teknobiyotikte biraz daha avantjlı görünüyor almadan önce kendileriyle iletişime geçip daha detaylı bilgi alabilirsin yanılmıyor isem onlar Outlet teşhir ürünü veya arızası giderilmiş bakımları yapılmış cihazlarda satışa sunuyorlardı.

• Konuyu başlatan
  • Yasaklandı
Banlı Üye
9 HİZMET YILI
Ekran kartında garantiyi ne yapacaksın ? Adama sor sıkıntısı var mı diye, çıksa çıksa coil whine çıkar. Neredeyse tüm kartlarda var. Benim 6.000 TL verip aldığım GTX 1080Ti Gaming X Trio modelinde bile var. Coil Whine harici bir problem yoksa, durup dururken bozulmaz o kartlar :D

bide benim aldığım ekran kartı işlemcimle darboğaz yapıcakmı o nuda bilmiyorum

• Konuyu başlatan
  • Yasaklandı
Banlı Üye
9 HİZMET YILI
Konuya iki adet model için mesaj yazdım ancak moderator onayına girmiş buradan tekrar ad olarak belirteyim o mesaj yayınlanırsa link olarak görür bakar karar verirsin artık.

Galax Geforce Gtx 1050 O.C 2GB 128 Bit Gddr5

Zotac Geforce Gtx 1050 2Gb 128 Bit Gddr5

Şuan Galax Teknobiyotikte biraz daha avantjlı görünüyor almadan önce kendileriyle iletişime geçip daha detaylı bilgi alabilirsin yanılmıyor isem onlar Outlet teşhir ürünü veya arızası giderilmiş bakımları yapılmış cihazlarda satışa sunuyorlardı.

kardeşim ne yaptın sen bu fiyatlar nee gözünü seveyim

Üye
7 HİZMET YILI
kardeşim ne yaptın sen bu fiyatlar nee gözünü seveyim

Kardeş bakkaldan ekmek almıyorsunki :)

Sana garantili, sıfır kutu piyasada alabileceğin fiyatına göre en iyi kartları sundum daha az maaliyetle sıkıntı yaşamayayım diyorsan mümkün değil o. Alacağın Gt 1030 e-spor oyunlarda sıkıntı yaşatmaz sana ama ileri seviye için işini görmez. 300 lira daha koy mis gibi Gtx 1050 al rahatına bak. Bir kere alacaksın senelerce idare edeceksin, ekran kartı dediğin şey her ay değişecek birşey değil fiyatlar belli.

Kurucu
Ödüller
25
10 HİZMET YILI
@elma , evet şimdi farkettim. İşlemciniz 2009+ çıkışlı, gerçekten çok eski. 2 Çekirdek + 32nm. Intelin bildiğim kadarıyla tek çekirdek performansı iyi, ben FX 8300 4.2 GHZ ile R9 380X beslediysem, sen rahatlıkla 1030 yada 1050 besleyebilirsin gibi görünüyor, net bir şey diyemeyeceğim maalesef. Technopat a konu açman daha mantıklı olacaktır.

Üye
7 HİZMET YILI
@elma , evet şimdi farkettim. İşlemciniz 2009+ çıkışlı, gerçekten çok eski. 2 Çekirdek + 32nm. Intelin bildiğim kadarıyla tek çekirdek performansı iyi, ben FX 8300 4.2 GHZ ile R9 380X beslediysem, sen rahatlıkla 1030 yada 1050 besleyebilirsin gibi görünüyor, net bir şey diyemeyeceğim maalesef. Technopat a konu açman daha mantıklı olacaktır.

Ufak bir ince ayar ile darboğaz olacağını düşünmüyorum açıkçası.

• Konuyu başlatan
  • Yasaklandı
Banlı Üye
9 HİZMET YILI
Kardeş bakkaldan ekmek almıyorsunki :)

Sana garantili, sıfır kutu piyasada alabileceğin fiyatına göre en iyi kartları sundum daha az maaliyetle sıkıntı yaşamayayım diyorsan mümkün değil o. Alacağın Gt 1030 e-spor oyunlarda sıkıntı yaşatmaz sana ama ileri seviye için işini görmez. 300 lira daha koy mis gibi Gtx 1050 al rahatına bak. Bir kere alacaksın senelerce idare edeceksin, ekran kartı dediğin şey her ay değişecek birşey değil fiyatlar belli.

aga bu ekran kartı işimi görürmü MSI GeForce GT1030 AERO ITX 2G OC 2GB GDDR5 64Bit Nvidia DX12 Ekran Kartı

• Konuyu başlatan
  • Yasaklandı
Banlı Üye
9 HİZMET YILI
technopatla nasıl nerden acabilirim konuyu

Üye
7 HİZMET YILI
technopatla nasıl nerden acabilirim konuyu

technopat.net/sosyal/ sayfasına girip ilgili donanım bölümünden ekran kartları kategorisine girip konu açarak yardım alabilirsin sistem özelliklerini tam olarak eksiksiz aktar, detaylı sistem özelliklerini görebilmek için AIDA 64 kullanabilirsin gerisini orada kayıtlı olan kullanıcılar aktarırlar. Boş muhabbetlerde dönüyor yalnızca soruna odaklan ve gereksiz dalaşada girmemeni öneririm, cins üyelerle dolu bir yer ama Recep Baltaş gerçekten bilgin ve iyi bir insandır. Konuya denk gelir ise yardımcı olur muhakkak.

• Konuyu başlatan
  • Yasaklandı
Banlı Üye
9 HİZMET YILI
technopat.net/sosyal/ sayfasına girip ilgili donanım bölümünden ekran kartları kategorisine girip konu açarak yardım alabilirsin sistem özelliklerini tam olarak eksiksiz aktar, detaylı sistem özelliklerini görebilmek için AIDA 64 kullanabilirsin gerisini orada kayıtlı olan kullanıcılar aktarırlar. Boş muhabbetlerde dönüyor yalnızca soruna odaklan ve gereksiz dalaşada girmemeni öneririm, cins üyelerle dolu bir yer ama Recep Baltaş gerçekten bilgin ve iyi bir insandır. Konuya denk gelir ise yardımcı olur muhakkak.

nereye yazıcam aga bulamadım

Kurucu
Ödüller
25
10 HİZMET YILI
Recep Baltaş ve Ali Güngör gerçekten bilgililer ama konunu ziyaret etme olasılıkları yok denecek kadar az. Ayriyetten arkadaşın dediği gibi bir çok çöp kullanıcısı bulunmakta, milletle ağız dalaşına girme sadece sorularına cevap almakla uğraş. Kısa ve net cümleler kur.

• Konuyu başlatan
  • Yasaklandı
Banlı Üye
9 HİZMET YILI
Recep Baltaş ve Ali Güngör gerçekten bilgililer ama konunu ziyaret etme olasılıkları yok denecek kadar az. Ayriyetten arkadaşın dediği gibi bir çok çöp kullanıcısı bulunmakta, milletle ağız dalaşına girme sadece sorularına cevap almakla uğraş. Kısa ve net cümleler kur.
ne olarak geciyo bu engellendi
mesajım

Üye
7 HİZMET YILI
Dışarı Ülkelerden Toplama Bilgisayar Yaparsan Aradaşım Çok Daha İyi Olursun Hemde Dahada Ucuza Gelir Sana Tavsiyem Dışarıdan Topla Burdan Alacağın 1050 TI Orda 1060 veya 1070 e Denk Gelebiliyor Yinede Senin Kararın.

• Konuyu başlatan
  • Yasaklandı
Banlı Üye
9 HİZMET YILI

konu dışı ama k.bakmayın bu rules of survival vip hack v.2.0 ne zaman güncelenecek şuanki hile aimi filan kötü diğeri daha güzel

Üye
7 HİZMET YILI
Dışarı Ülkelerden Toplama Bilgisayar Yaparsan Aradaşım Çok Daha İyi Olursun Hemde Dahada Ucuza Gelir Sana Tavsiyem Dışarıdan Topla Burdan Alacağın 1050 TI Orda 1060 veya 1070 e Denk Gelebiliyor Yinede Senin Kararın.

Gümrüğü hesaba katmanız gerek. Dealextreme,Banggood,Amazon gibi bazı firmalar gümrük bedelinin yarısını sizin ödemeniz kaidesiyle diğer yarısınıda kendileri ödüyorlar fakat genede buradan aldığınız fiyatdan daha ucuza edinemiyorsunuz. Açıkçası o eskidendi şimdi gümrük muhafaza durumu daha sıkı ve eskisi gibi esnetilmiş kurallar ve gerekçeler yok ne yazık ki. Ya oradan bir tanıdığınıza söyleyip sipariş edip yanında getirmesini isteyeceksiniz yada sizin için bu işi en az komisyon ile yapan kişiler ile görüşüp ki bunlar internette son zamanlarda çoğunlukta ve güvenilirliliğide tartışılır onların adresine gitmesini ve ürünleri toptan getirirken yanında getirmelerini isteyeceksiniz. Genelde toplu olarak gümrük bedeli ödedikleri için daha uyguna geliyor.

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...