- Yasaklandı
Banlı Üye
en iyisini yapmışsın malına güvenmeyen adamdan zırnık alınmazBilmiyorum belki mining yapıyordur. Zarar görmüştür. Zaten direk uğraşmadan başkasını buldum.
en iyisini yapmışsın malına güvenmeyen adamdan zırnık alınmazBilmiyorum belki mining yapıyordur. Zarar görmüştür. Zaten direk uğraşmadan başkasını buldum.
ben kendi sistemimi satıyorum en kötü 14 e verebilirimmerhabalar eski konu açmıştım 6k bütçem vardı şimdi artırdım
bütçe en fazla 9k iyi işlemcili oyun pc varmıdır ekran kartı gtx 1050 ti varsa olsun
sadece oyun oynamalık lazım en geç 1 hafta oyunlar: pubg mobile gta5 valorant bu tarz
oyunları kaldırılacak en iyi pc önerirmisiniz bütçe zorlarsam 11-10 yaparım.
güvenilir kanka 3 gün içinde gelir en fazla taş çatlasın 1 hafta olur ama %97 ihtimalle 3 gün içinde gelirince hesap güvenilinirmi ve kaç güne gelir
Hydro Bronze V2 | Intel i5 10400F | 8 GB DDR4 | GTX 1650 4 GB | 240 GB SSD Oyuncu Bilgisayarı bunu beğendim
sistem 14 etmez haberin olsunben kendi sistemimi satıyorum en kötü 14 e verebilirim
Ryzen 5 3600x
b450m plus gaming anakart
32 gb 3000mghz ram
rx 570 4gb 256 bit ekran kartı
420gb ssd
1tb hdd
corsair CV550 80+ power supply
cooler master ATX kasa
corsair k 55 pro klavye
steel sries sensei ten mouse
hyperx clod II kulaklık
ViewSonic 32'' 2k monitör
LG 24'' monitör
akç eder peki ?sistem 14 etmez haberin olsun
11 civarı gider ederide odur benceakç eder peki ?
anladım sebebi ne peki 11 etmesinin?11 civarı gider ederide odur bence
Benzer modelleri 2.el olarak araştır tüm testlere müsade eden satıcıların 10000 ile 12000 arasında sattığını göreceksin o yüzdenanladım sebebi ne peki 11 etmesinin?
anladım lakin çoğu parça daha garantili vs o yüzden benim nezdimde 14bin şuanBenzer modelleri 2.el olarak araştır tüm testlere müsade eden satıcıların 10000 ile 12000 arasında sattığını göreceksin o yüzden
Senin malın , değerini istediğin gibi biçmek hakkın tabikianladım lakin çoğu parça daha garantili vs o yüzden benim nezdimde 14bin şuan
yani gidip te kontrol ederse sıkıntı olacağını sanmıyorum elden teslimat her zaman daha iyidir test şansı da olabilirTest ettireceklerini sanmıyorum. 2.el biraz riskli eğer farklı sehirdeysen.
Farklı şehirler sıkıntı.yani gidip te kontrol ederse sıkıntı olacağını sanmıyorum elden teslimat her zaman daha iyidir test şansı da olabilir
aynen hocam o konuda haklısınızFarklı şehirler sıkıntı.
kanka bence ustune para ekle daha iyi bsy almerhabalar eski konu açmıştım 6k bütçem vardı şimdi artırdım
bütçe en fazla 9k iyi işlemcili oyun pc varmıdır ekran kartı gtx 1050 ti varsa olsun
sadece oyun oynamalık lazım en geç 1 hafta oyunlar: pubg mobile gta5 valorant bu tarz
bende kendi kasamı 1.5 ayda topladım fiyat kovaladım indirim kovaladım yaklasık 16-17 k tutacak kasayı 10 k ya topladım vaktin varsa bir kasa içi alıcagın ürünleri listele araştır güzelce cok daha uyguna alabilceginden eminimmerhabalar eski konu açmıştım 6k bütçem vardı şimdi artırdım
laptop olarak monster veya asus önerebilirimmerhabalar eski konu açmıştım 6k bütçem vardı şimdi artırdım