bilgisayar oyunlarda kasma sorunu

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
Süper Üye
Ödüller
8
8 HİZMET YILI
ne yapmamız gerek benim masaüstü full dolu :D

Onaylı Üye
Ödüller
1
5 HİZMET YILI
CCleaner
CCleaner, bir çok kullanıcının bildiği gereksiz dosya temizleyici ve hata ayıklayıcısıdır. Disk temizleme, birleştirme, kayıt defteri hatalarını giderme gibi özelliklere sahiptir.

Hızlı pratik kullanımının yanında, kullanıcı dostu arayüze sahip olan bir program olduğunu söyleyebiliriz. CCleaner, bilgisayarınızın durumunu olumlu yönde etkileyecek bir çok aracı içerisinde barındırıyor.

Onaylı Üye
8 HİZMET YILI
buna ait youtubda bir suru video var olmazsa gerekli dosyalari usb ye at oyle format at

Onaylı Üye
5 HİZMET YILI
bu video benim işime yaradı umarım seninkinede yarar eğer bir sıkıntı çıkarsa dc adresini at yazayım sana :)

Hizli yaşa cabuk sıkıl gerçekleri gör
Seçkin Üye
5 HİZMET YILI
Windows 10 Driver sürücü temizleme özelliği var onu kullanabilirsin prefetch tarzı dosyaları temizliğe bilirsin kullanmadan uygulama uygulamaları temizliğe bilirsin de unutma dostum virüs bulaşmış olabilir bunların temizliği yaptıktan sonra 15 dakika çevrimdışı tarama yap ama ondan önce tam tarama yap Ondan sonra çevrimdışı yaparsın geri dönüşüm kutusunu sil içine açacakların olacağı için bazı arkadaşlarım oyunlarını Google Driver mıydı neydi ona indiriyorlar oradan oynuyorlar bilgisayarda olması kasmasın diyor yer çok olsun diye bir de onu deneyebilirsin bakabiliriz Onun en güzel seçenek internetini ve bilgisayarın değiştir

Onaylı Üye
Ödüller
3
6 HİZMET YILI
format atarken istediğin klasörü temizleyebilirsin lazım olan dosyalarını bir diske yükleyip format atmanı tavsiye ederim

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...