Dostlar sa öncelikle. Bu konuda sizlere basit bir no recoil makro yapmayı göstericeğim. Kısaca sprey atarken mermilerinizin sekmesini bi miktar azaltacak bir makro örneği. Ben sizlere göstereceğim bu örneği hiçbir oyuna bağlamadım sadece temel mantığını görün istedim. Hadi başlayalım o zaman!
ilk önce kütüphanelerimizi ekliyoruz;
şimdi asıl kodumuza bakalım;
yukarıda yorum satırlarında kodların ne işe yaradığını açıklamış bulunmaktayım yinede aklınıza takılan birşey olursa sorabilirsiniz!
şimdi projemizin son aşamasına geçelim;
Bu sadece işin mantığını kavramanız için basit bir örnek. İnşallah formdaki kullanıcılara yararlı bir içerik olmuştur.
Bugünlük bu kadardı canlar aklınıza takılan şeyleri gerek forum üzerinden gerekse discord üzerinden sorabilirsiniz, iyi günler!
ilk önce kütüphanelerimizi ekliyoruz;
C++:
#include <iostream>
#include <Windows.h>
şimdi asıl kodumuza bakalım;
C++:
int main() {
while (true) {
POINT cursorPos;
GetCursorPos(&cursorPos);
if (GetAsyncKeyState(VK_SHIFT) & 0x8000) { //Burada siz Shift yerine istediğiniz tuşu atayabilirsiniz.
// Eğer Shift tuşuna basılıysa, Y koordinatını 10 birim aşağıya çek.
cursorPos.y -= -10;
// Hız faktörünü ayarlayabilirsiniz.
int moveSpeed = 0;
// Yeni fare pozisyonunu belirle.
SetCursorPos(cursorPos.x, cursorPos.y);
// Hız faktörüne bağlı olarak belirli bir süre bekleyin.
Sleep(moveSpeed);
}
şimdi projemizin son aşamasına geçelim;
C++:
std::cout << "Mouse Position: X=" << cursorPos.x << ", Y=" << cursorPos.y << std::endl;//farenizin X-Y pozisyonlarını ekrana yazdırır.
Sleep(100); // 0.1 saniye bekleyerek tekrar fare pozisyonunu kontrol eder.
// İsterseniz burada fare pozisyonunu kullanarak başka işlemler gerçekleştirebilirsiniz.
}
return 0;
}
Bu sadece işin mantığını kavramanız için basit bir örnek. İnşallah formdaki kullanıcılara yararlı bir içerik olmuştur.
Bugünlük bu kadardı canlar aklınıza takılan şeyleri gerek forum üzerinden gerekse discord üzerinden sorabilirsiniz, iyi günler!
love1907
Son düzenleme: