Bilgisayar oyunlarında basit No Recoil Makro yapımı

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
Üye
2 HİZMET YILI
ilk kayıt oldum ve karşıma bu çıktı direk deneyeceğim , ellerinze sağkık başarıların devamını dilerim

Seçkin Üye
Sosyal
2 HİZMET YILI
C++ biliyormusun?

ilk kayıt oldum ve karşıma bu çıktı direk deneyeceğim , ellerinze sağkık başarıların devamını dilerim
çok teşekkürler

ne işe yarıyor acaba bu ?
fps oyunlarında siz ateş ederken aim yukarı doğru kayıyor ya onu aşağı çekiyor ve böylece mermileriniz daha az sekiyor

eline sağlık reis bi ara deneyip göreceğim acaba pubg mobile de çalışır mı ?
bilgisayarda emulatörde yapacaksan programın pubg ın mousesini hedef almasını sağlarsın çalışır

İlk başta biraz zor gelecek ama daha sonra el alıştıktan sonra basitleşecek eline emeğine sağlık knka
eyw kankam

birşeydeğil

Seçkin Üye
Sosyal
2 HİZMET YILI
çok fazla nasıl çalıştıracaz sorusu alıyorum. visual studio 2022 yi indirip C++ masaüstü geliştirmeyi ve .net masaüstü geliştirmeyi seçin(ilerdede işinize yarar)kurduktan sonra yeni proje diyip oradan C++ konsol uygulaması seçin ve buradaki kodları oraya yapıştırıp yerel windows hata ayıklayıcısına basın ve uygulamanız çalışacaktır!
nasıl exe olarak erişebileceğinize internetten bakabilirsiniz!

KRALLIĞINIZI İMPARATORLUĞUMA KATARIM
Seçkin Üye
Ödüller
9
10 HİZMET YILI
güzel açıklayıcı ve temel elinize sağlık deneyeceğim python seviyorum ama denemek lazım.

Uzman Üye
Ödüller
6
5 HİZMET YILI
Ellerine sağlık bir şey sorucam yine bu mantıkla tek tuşla iki tusa eş zamanlı basabilecegim bir makro yapabilir miyim mesela apex oynarken slide atmam gerekiyor c ve space basarak ama klavyem o kadar iyi olmadığı için o frekansı tutturamiyorum space tuşumda takılıyor bazen geri dönüş yaparsan sevinirim mesele eş zamanlı ikisinede basmak için v tuşunu aticam gibi

Onaylı Üye
Ödüller
6
8 HİZMET YILI
Sağolasın kral bunlara merakım vardı deneyeceğim makro severiz

Uzman Üye
Ödüller
9
8 HİZMET YILI
Faydalı bir içerik ama makrolar 3. parti yazılım kategorisine girmiyor mu? Ban yedirmez mi?

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...