#include <iostream>
#include <Windows.h>
int main() {
while (true) {
POINT cursorPos;
GetCursorPos(&cursorPos);
if (GetAsyncKeyState(VK_SHIFT) & 0x8000) { //Burada siz Shift yerine istediğiniz tuşu atayabilirsiniz.
// Eğer Shift tuşuna basılıysa, Y koordinatını 10 birim aşağıya çek.
cursorPos.y -= -10;
// Hız faktörünü ayarlayabilirsiniz.
int moveSpeed = 0;
// Yeni fare pozisyonunu belirle.
SetCursorPos(cursorPos.x, cursorPos.y);
// Hız faktörüne bağlı olarak belirli bir süre bekleyin.
Sleep(moveSpeed);
}
std::cout << "Mouse Position: X=" << cursorPos.x << ", Y=" << cursorPos.y << std::endl;//farenizin X-Y pozisyonlarını ekrana yazdırır.
Sleep(100); // 0.1 saniye bekleyerek tekrar fare pozisyonunu kontrol eder.
// İsterseniz burada fare pozisyonunu kullanarak başka işlemler gerçekleştirebilirsiniz.
}
return 0;
}
derlemek için diyorsan visual studio community indirip C++ konsol uygulaması ile proje oluşturuyorsun, ardından bu kodları giriyorsun. fakat bu haliye bir oyunda çalışmaz! mousesi harici olan oyunlarda çalışabilir. kendi mousesi olan oyunlar için ör:zulu gibi oyunlar için o oyunun mousesini hedef alması lazım programın.kral bunu nasıl yapıcaz detaylıca anlatırmısın
visual studio community de C++ konsol uygulaması oluşturup oraya yazıyorsunuznereye yaziyoruz kral bu kodlari
eywDeneriz Bra sağol
sağolasıncok iyisin
makrolu mouseler hakkında maalesef seni aydınlatacak kadar bilgim olduğunu düşünmüyorum. ama muhtemelen temel mantıkları aynıdır.benim merak ettiğim şey bu macrolu mauslar var bunlarda nasıl yapıyorlar senin yaptığını fareye mi atıyorlar hiç anlamıyorum aydınlatırmısın
bu koddakini soruyorsan Shift tuşuna bastığında mouseni aşağı doğru çekiyor. yani oyunlarda kullanman halinde mermilerin daha az sekecektir.ne işe yarıyor bu
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?