Bilgisayar özelliklerime göre bu pc beni kaç yıl götürür

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
Seçkin Üye
Ödüller
6
5 HİZMET YILI
amd ryz 5 2600
rx570 4gb OC mevcut
16 gb ddr4 3200 mhz ram
msi a320 m apro anakart
220 gb ssd + 500gb hdd
tahminen bu pc beni kaç sene daha idare eder veya ekleyebileceklerim nelerdir bu pc ye

Üye
Ödüller
1
5 HİZMET YILI
Bilgisayarın güzel bence bi 5 yıl daha en yeni güncel oyunlarda yüksek fps alabilirsin ;D

Uzman Üye
Ödüller
6
6 HİZMET YILI
ben 4 yıl önce toplamıştım hala götürüyor beni seni cok rahat götürür bu sistem reis :D

Seçkin Üye
Ödüller
6
6 HİZMET YILI
Max 5-10 yıl dayanır götürür seni 2-3 ayda bir temizlersen bilgisayarı tabi

Seçkin Üye
Ödüller
6
5 HİZMET YILI
Max 5-10 yıl dayanır götürür seni 2-3 ayda bir temizlersen bilgisayarı tabi
ya temizleme işlemini nasıl yapacağımı bilmiyorum açıkcası bi yardımcı olsan ekran kartının üstünde bi toz tabakası var ama malzemelerin uçları tozlu tarafta olduğu için peçeteyle felan silemiyorum nsdıl temizleyebilirim

Uzman Üye
Ödüller
6
9 HİZMET YILI
sistemin gayet güzel fakat bu yıl çıkan iyi sistem isteyen oyunları güzel ayarlarda açmayabilir assasins creed olsun cyberpunk olsun farcry olsun 2 yıla filan ekran kartını upgrade edersen yeni oyunlarda güzel performans alırsın işlemci seçimin iyi olmuş çünkü.

Seçkin Üye
Ödüller
6
5 HİZMET YILI
sistemin gayet güzel fakat bu yıl çıkan iyi sistem isteyen oyunları güzel ayarlarda açmayabilir assasins creed olsun cyberpunk olsun farcry olsun 2 yıla filan ekran kartını upgrade edersen yeni oyunlarda güzel performans alırsın işlemci seçimin iyi olmuş çünkü.
aynen ben hiç kimseye sormanda direk kendim topladım pc yi işlemci biraz bol geldi seneyede giyer artık :D ekran kartını değiştirmeyi düşünüyorum ya shappire 8gb lık ekran kartı ortalama benimkinin fiyatına yakın ve araştırdım gerçekten güzel bi ekran kartı

Banlı Üye
8 HİZMET YILI
valla ben çöp bir bilgisayarı 12 yıl kullandım bu 2 3 yıl gider oyun anlamında.

Seçkin Üye
Ödüller
6
5 HİZMET YILI
valla ben çöp bir bilgisayarı 12 yıl kullandım bu 2 3 yıl gider oyun anlamında.
oynadığım bi pubg mobil var Darkorbit oynuyorum lol zulu felan ya arada küçük kardeşim gta5 oynuyor başka oyun oynamıyorum öyle

Seçkin Üye
Ödüller
4
8 HİZMET YILI
ya temizleme işlemini nasıl yapacağımı bilmiyorum açıkcası bi yardımcı olsan ekran kartının üstünde bi toz tabakası var ama malzemelerin uçları tozlu tarafta olduğu için peçeteyle felan silemiyorum nsdıl temizleyebilirim
Bilmiyorsan kendin yapma parçalara zarar verirsin bilgisayarcıya götür temizlet

Seçkin Üye
Ödüller
6
6 HİZMET YILI
Çıkartıcaksın ekran kartını ram i falan alıcaksın süpürgeyi fanlardan tozlarını alıcaksın işlemciye de termal macun sürüyorlar bulabilirsen onu da alıp sürebilirsin süremem diyorsan youtube da çok video var

Banlı Üye
Ödüller
4
7 HİZMET YILI
anakart ve ekran kartı secımın çöp fazla goturmez anakart secımnı b450 yap ileriye donuk olsun bütçen nedir bılmıyorum ama anakart kesınlıke b450 al a320m işine yaramaz

Seçkin Üye
Ödüller
6
5 HİZMET YILI
Çıkartıcaksın ekran kartını ram i falan alıcaksın süpürgeyi fanlardan tozlarını alıcaksın işlemciye de termal macun sürüyorlar bulabilirsen onu da alıp sürebilirsin süremem diyorsan youtube da çok video var
ben odamı toplamayan adamım ya akşam geri yatcam diye bırakıp gidiyom :D o kadar detaylı temizlik yapamam :( ama az daha pratik yöntemi varsa uygularım :)

Seçkin Üye
Ödüller
6
6 HİZMET YILI
ben odamı toplamayan adamım ya akşam geri yatcam diye bırakıp gidiyom :D o kadar detaylı temizlik yapamam :( ama az daha pratik yöntemi varsa uygularım :)
Götür bilgisayarı o zaman bilgisayarcıya dostum 10 dakikalık iş yani onlar yapar üşeniyorsan

Seçkin Üye
Ödüller
6
5 HİZMET YILI
Götür bilgisayarı o zaman bilgisayarcıya dostum 10 dakikalık iş yani onlar yapar üşeniyorsan
gerrek yok ya ben pc mi asla bilgisayarcıya götürmedim bu zamana kadar pc donanımından arızalarından baya anlıyorum hep kendim çözdüm :)

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...